Cern - 24 juni 2016

Cern – 24 juni 2016

Als er dimensiepoorten geopend zijn of worden dan kunnen ‘dimensie-reizigers’ via deze poorten reizen naar bijv. de Aarde. In een ver verleden creëerden de wetenschappers van Atlantis al dimensiepoorten waardoor men toen vrij van de ene naar de andere dimensie kon reizen – iets wat vele buitenaardse beschavingen altijd al gedaan hebben! Maar helaas werden de dimensiepoorten in het verleden misbruikt door de Aardse ‘elite’ die toen ook al de touwtjes op deze planeet in handen hadden.

Op dit moment zijn de wetenschappers weer in staat om, met behulp van de grootste deeltjesversneller ter wereld in Zwitserland, een dimensiepoort te creëren! (noot van Anja: Google de woordjes ‘Cern’ en ’24 juni 2016′ voor meer info). Via die geopende dimensiepoort kunnen er mensen naar het verleden en/of de toekomst getransporteerd worden, net zoals dat in het verre verleden ook al vele malen is gebeurd, maar niet altijd goed is verlopen.

Ik vraag mij af of de Aardse wetenschappers zich realiseren dat zij, ook nu weer, met vuur spelen? En wat ik me ook afvraag is wie of welke wezens er allemaal via deze, door ons mensen gecreëerde dimensiepoorten naar de Aarde kunnen komen? Want weet, dat niet alles en iedereen in het Universum positief is!

Zo worden er de laatste tijd regelmatig kinderen met volledig zwarte ogen, oftewel ‘blackeyed children’ gezien. Ikzelf heb jaren geleden in Spanje, toen het begon te schemeren, ook zulke kinderen, maar óók volwassen met pikzwarte ogen en lippen gezien. Deze wezens zijn psychisch heel sterk ontwikkeld, want als ze je aankijken met die volledig zwarte ogen, dan voelt dat heel ongemakkelijk. Komen deze ‘blackeyed children’ misschien ook door dimensiepoorten naar onze wereld?

Of is er een migratie gaande van andere wezens die naar onze planeet komen, net zoals dat nu gebeurt met de Aardse vluchtelingen die momenteel massaal door Europa trekken? (wat de evt. achterliggende redenen van de elite ook moge zijn!). Met de door ons gemaakte deeltjesversnellers (er zijn er meerdere verdeeld over de Aarde) spelen wij mensen weer met vuur én voor God!

En ik vraag mij af of al die wetenschappers die meewerken aan dat gevaarlijke project voldoende spiritueel ontwikkeld zijn? Want als er geen goede balans is tussen hun technische en spirituele kennis, dan kan het heel erg misgaan tijdens hun experimenten met de dimensiepoorten, en dan zal alles hier op Aarde in één klap kunnen veranderen! Maar niet alleen op onze planeet, want er ontstaat dan een soort van domino- effect, waardoor ook alles in het Universum zal veranderen!

Dit soort levensgevaarlijke Aardse projecten worden daarom nauwlettend in de gaten gehouden door vele buitenaardse beschavingen. En momenteel sturen zij heel veel Lichtenergie naar de Aarde, want voor het Universum is het van groot belang dat onze Aardse experimenten goed verlopen.

Als wij mensen ver genoeg zijn in onze spirituele ontwikkeling dan zouden wij in de nabije toekomst een stap kunnen maken naar een hogere dimensie.
En dan zal, door het eerder genoemde domino-effect, alles om ons heen, inclusief het Universum, ook weer een stap hoger kunnen gaan in hun evolutie, is het niet mooi?!

Dus laten wij mensen ons iedere dag voorstellen dat wij in een hogere dimensie zijn, en laten wij alle negatieve krachten en gebeurtenissen om ons heen volledig negeren, zodat de negativiteit op kan lossen in het niets, en wij en alles om ons heen een stap verder komen in onze evolutie.

Veel liefs, Ans