Nazi Ufo’s

Weet dat Duitsland de allergrootste technologie heeft op deze Aarde, en dan heb ik het niet alleen over hun autotechnologie en huishoudelijke apparaten! Nee, in 1945 hadden de Nazi’s al Ufo’s, maar de technologie van deze Ufo’s hadden zij verkregen in samenwerking met of afgedwongen van buitenaardse beschavingen. (In het verleden zijn er buitenaardsen gedood, puur en alleen om hun technologie te bemachtigen; verschillende keren heb ik met grote afschuw beelden ‘gezien’ waarin kleine buitenaardsen werden gedood en ontleed in Aardse laboratoria)

De Duitsers hebben, zoals gezegd, nog steeds een hoogstaande technologie, en in de afgelopen 70 jaar hebben zij hun Aardse Ufo’s verder doorontwikkeld en verbeterd. Hun ruimteschepen hebben verschillende vormen, waaronder de sigaarvorm. Recentelijk heb ik zo’n ruimteschip boven het dak van de buren gezien; deze sigaarvormige Ufo had aan de onderkant enorme ronde lichten in de kleuren geel en oranje.

Duitsland gedraagt zich nu als het braafste jongetje van de klas, maar laat je niets wijs maken! Duitsland denkt dat zij, samen met o.a. Amerika, de Aarde nu in handen heeft. Toch moeten we ons afvragen wie het momenteel nu écht voor het zeggen hebben op deze Aarde? Dat zijn nl., dankzij hun vele geld en Aardse rijkdommen …… de Joden!

De Duitsers hebben nl., mede door het ombrengen van de vele Joden in de 2e wereldoorlog, monsters geschapen. En voor de Joden is de tijd aangebroken van ‘Oog om oog, tand om tand’, want zo staat het beschreven in hun Thora en onze Bijbel; en hun wraak zal zoet zijn, want het Joodse ras komt oorspronkelijk van Saturnus, de ultieme oorlogsplaneet (zie 15 mei 2016).

Weet echter dat wat zich nu in het klein op onze Aarde afspeelt, dat dat zich ook allemaal in het groot afspeelt in het Universum! Dus laten wij hopen en bidden dat Duitsland alsnog tot inzicht zal komen, en dat zij, met behulp van haar vooruitstrevende technologieën, een rol zal gaan spelen in de Wereldvrede.
Veel liefs, Ans