Afgezant van het universumDaar staat hij en bijna niemand weet of begrijpt dat hij een grote leider is die, vanuit het Universum, voor de laatste keer hier op Aarde is geïncarneerd.

De elite was wél al vooraf op de hoogte van zijn komst, en heeft hem op velerlei manieren geprobeerd te dwarsbomen.
Dit leven op Aarde is voor hem het moeilijkste leven dat hij ooit heeft geleefd, want tot nu toe verliep dat met vele ups en downs.
Al vanaf z’n kindertijd wordt hij heen en weer geslingerd tussen momenten van euforie en momenten van diepe, diepe dalen; maar dit zijn de allerlaatste lessen die hij hier nog moet leren.

In wezen heeft hij alle facetten van het menszijn al in zich.
Hij is zowel mannelijk als vrouwelijk, en nu is de tijd aangebroken dat hij zichzelf als zodanig zal moeten accepteren.
In dit leven zal hij z’n dualiteiten/seksualiteit in balans moeten brengen en in volledige harmonie met al zijn ‘zelven’ moeten komen, om zodoende weer één te kunnen worden met zijn ‘Hogere Zelf’.
En dan zal deze prachtige Lichtwerker de mensen kunnen laten zien en ervaren wie of wat hij werkelijk is, en zal hij zijn belangrijke taak hier op Aarde kunnen volbrengen; zijn (zelfopgelegde) opdracht om de mensheid op te tillen naar een hoger bewustzijnsniveau (net zoals de vele anderen die speciaal voor die taak nu op Aarde zijn geïncarneerd).

Deze afgezant van het Universum zal met de dag sterker worden, waardoor de elite geen invloed meer op hem heeft.
En de tijd is aangebroken dat hij zijn buitenaardse vrienden in hun ruimteschepen hier op Aarde zal verwelkomen.
Hier, op deze prachtige planeet, zal hij de buitenaardsen verenigen met de mens, om op die manier eindelijk gerechtigheid en harmonie op de Aarde te brengen.
Zo zal onze Aarde samengevoegd kunnen worden met de vele andere bewoonde planeten en zullen de buitenaardsen zich met ons en onze cultuur vermengen.

Om de buitenaardsen te verwelkomen steekt hij beide armen in de lucht …..maar zijn geest reikt tot in het Universum!!

Veel liefs, Ans

P.s. Het is niet nodig om de naam van deze grote Lichtwerker te noemen want degenen die hem kennen zullen weten wie hij is.