Dansen in het licht

Dansen in het licht

De liefde van mijn leven is niet meer.

Verlost van z’n pijnlijke Aardse lichaam is mijn lieve man Frits op 24 februari overgegaan en op weg gegaan naar de Astrale wereld, alwaar hij z’n dierbaren weer zal ontmoeten. Frits wou zó graag naar ‘huis’, naar z’n overleden hondje Raja. Maar waarom doet het mij, ondanks dat ik dit allemaal weet, dan tóch zo’n intense pijn om mijn geliefde man los te laten?

Ja, ik weet dat ik nog lessen te leren heb, en óók dat ik door zal moeten gaan met de, door mij aan mijzelf opgedragen, taak om de mensheid te helpen openen, om m’n laatste stappen hier op Aarde te zetten, en het onbekende bekend te maken voor een ieder die dit begrijpen wil en kan.

Dus zodra het enigszins weer gaat kom ik er aan!!

Pas als ook míjn tijd gekomen is zal ik mij weer voegen bij mijn lieve man Frits ….. en dan zullen wij samen ‘dansen in het Licht’!

Veel liefs, Ans