Het zilveren koord

Vorige week sprak ik een goede kennis van mij, die ik al een paar jaar niet had gezien, en zij vertelde mij het volgende wonderlijke, maar waargebeurde verhaal.

Ze vertelde dat een paar jaar geleden haar moeder – die toen al op leeftijd was – plotseling ernstig ziek werd. Van de arts kreeg ze te horen dat haar moeder nog maar hooguit 3 maanden te leven had. De vrouw en haar familie schrokken daar enorm van en zeiden: ‘Dat mag niet gebeuren, wij hebben haar nog veel te hard nodig!’

De vrouw en haar zus namen toen het besluit om samen zélf hun moeder die laatste maanden van haar leven te gaan verzorgen in haar eigen huisje. Daarvoor moesten de zussen wel iedere dag een flink stuk rijden, maar dat deden zij met alle Liefde voor hun zieke moeder.

De 3 maanden gingen voorbij, en het leek wel of de onbaatzuchtige Liefde van de zussen werd beloond want, wonderlijk genoeg, leefde hun moeder daarna nog 2 jaar! Wat ze echter vreemd vonden was dat, in die 2 jaar, de grijze haren van hun moeder langzaam weer zwart werden, en dat hun moeder er weer jonger uit ging zien!

Alhoewel hun moeder gedurende die extra jaren nooit in coma was, vertoefde zij wel al geregeld in de Astrale Wereld. Het ‘zilveren koord’ – waarmee zij verbonden was met haar Aardse lichaam – bleef dan nog intact, waardoor zij niet ‘over ging’ naar die andere wereld.

De meesten van jullie weten waarschijnlijk dat wanneer de mens is overgegaan naar de Astrale Wereld dat hij of zij daar steeds jonger wordt; zij gaan daar naar de leeftijd van een jonge volwassene (30-35 jaar). Het wonderlijke was dat in het geval van deze moeder dit ‘verjongingsproces’ hier, al tijdens haar Aárdse leven, in gang werd gezet! Wat een wonderbaarlijk maar, zoals eerder gezegd, waargebeurd verhaal!

En zó mooi dat deze zussen zoveel Liefde op konden brengen voor hun zieke moeder, waardoor dit wonder heeft mogen gebeuren. Maar hun ‘helende handen’ zullen daar ook aan bijgedragen hebben, denk ik! Kon dit maar bij alle zieke mensen zo gebeuren, maar dit was een uitzondering op de regel waar wij mensen van kunnen leren dat ALLES OMKEERBAAR IS / KAN ZIJN!

Veel liefs, Ans