Belangrijk bericht van Phigalios

Omdat Phigalios’ verhaal nogal lang was heb ik hem opgesplitst in 2 delen; hieronder staat deel 2 van zijn belangrijke boodschap.

‘Weet U, mensen van de Aarde, dat een ieder van U een grote energiebron in zich draagt die sterker is dan alle energiebronnen op Uw Aarde?! En weet U dat die energie, genaamd gedachtekracht, door alles heen kan gaan?! Één gedachte is al voldoende om U naar de plek te brengen waar U wilt zijn. Afstand speelt daarbij geen enkele rol, want weet dat tijd, ruimte en gedachten één zijn.

Beseft de Aardmens ook dat hij, d.m.v. gezamenlijke gedachtekrachten, de Aarde zou kunnen helen (en ook zichzelf)? Daarom vraag ik U mensen om nú – nu het nog kan – massaal Uw gedachtekrachten te gaan gebruiken, en doet U dat in Liefde voor Moeder Aarde en alles wat daar op leeft!

Met Uw positieve gedachten kunt U ook Uw Aardse leiders – die de mensheid al eeuwen bewust in een tijdlus gevangen houden (zie Phigalios 1) – van de Aarde doen ‘verdwijnen’. Zij zullen niet volledig verdwijnen maar verplaatst worden naar andere, veel jongere planeten, alwaar zij – evolutionair gezien – weer helemaal opnieuw zullen moeten beginnen.

Deze leiders hebben in het verleden ‘gespeeld met de tijd’, en dat is heel gevaarlijk! Want het kan gebeuren dat er tijdsbeelden ontstaan uit andere werkelijkheden/dimensies die vervolgens met elkaar verweven kunnen raken. Wanneer dat gebeurt dan kunnen ín die andere werkelijkheden mensen verdwijnen, en velen van hen zullen daar dan ernstig van in de war geraken.

Ondanks dat Uw Aardse leiders wisten dat het erg gevaarlijk was om ‘te spelen met de tijd’ hebben zij dat (uit eigenbelang) tóch gedaan! Zij gebruikten – of beter gezegd mísbruikten – ‘Tijdspoorten’ om naar andere werkelijkheden in de toekomst te reizen, om vanuit de toekomst Kennis te vergaren. Op die manier hebben zij zich technologieën toegeëigend waar de mensheid nog lang niet aan toe was/is (weet dat de kunstmatige intelligentie, waar de mens nu volop mee bezig is, de gehele mensheid kan uitroeien!!).

De Aardse mens staat in het Universum bekend als een zeer leergierig wezen, maar helaas wil hij ook graag veroveren en heersen; dat zit in z’n genen. Als het aan de mens ligt dan zou hij het liefst het gehele Universum willen veroveren om zo over alles en iedereen te kunnen heersen.

Daarom wil ik U het volgende zeggen: Weet dat het einde van het heelal ook een begin is!

In Liefde groet ik U, Phigalios

Dit was voor mij weer een prachtige en leerzame ervaring!

Veel liefs, Ans