Bezoek vanuit een hogere dimensie

Bezoek vanuit een hogere dimensie

Ik zat thuis op de bank even uit te rusten en wat voor me uit te staren, toen ik plotseling vanuit het niets 3 menselijk uitziende wezens op mij af zag komen. Deze wezens droegen lange, glimmende gewaden in verschillende kleuren, en ze waren zó verlicht dat ik ze niet kon aanschouwen en mijn hoofd af moest wenden.

Ik voelde mezelf in hun nabijheid heel licht worden en vroeg mij af waar deze prachtige Lichtwezens zo opeens vandaan konden komen? De menselijke wezens hadden mijn gedachten al ‘gehoord’ en ik hoorde een liefdevolle stem zeggen: ‘Wij komen niet van ver, maar van héél dichtbij.’

Vervolgens kreeg ik de volgende boodschap van hen:

‘U weet inmiddels dat Uw Aarde meerdere dimensies heeft, en dat Uw leven op Aarde zich afspeelt in de 3e dimensie. Wij komen uit een hogere dimensie van Uw Aarde en kunnen, vanuit die hogere dimensie, alle lagere dimensies bezoeken, maar andersom kan dat niet! In onze hogere dimensie kunnen dus geen Zielen uit een lagere dimensie komen ….. alleen op ons verzoek mogen en kunnen zij een hogere dimensie betreden.

De Zielen uit Uw 3e dimensie die wij uitnodigen zijn al ‘verder’ in hun ontwikkeling en kunnen, dankzij de bij ons opgedane Kennis, nóg sneller evolueren. Wanneer deze Zielen weer terug in de 3e dimensie zijn dan kunnen ze daar onze Kennis en boodschap van Liefde verspreiden onder de mensen. Momenteel zijn er al vele Lichtwezens vanuit onze hogere dimensie onder U om het bewustzijn van de mensheid te helpen verhogen, maar het valt voor hen niet mee om in Uw lagere dimensie te verblijven.’

Ik vroeg de wezens hoe zij hier zo snel gekomen waren, en daarop kreeg ik het volgende antwoord: 

Zoals eerder gezegd: Wij komen niet van ver, maar juist van héél dichtbij! Onze gebouwen, natuur en ‘alles wat is’  in onze hogere dimensie loopt nl. dwars door jullie 3e dimensie heen, echter de trilling van onze dimensie is zó hoog dat jullie dat allemaal niet kunnen aanschouwen, en er ahw dwars doorheen lopen.

We laten ons nu aan U zien omdat we U dit alles willen vertellen, maar ook om U even onze wereld te laten aanschouwen.’

En op dat moment lieten ze mij hun prachtige, zuivere wereld zien waarin alles glinsterde in het pure Licht van Liefde en Vrede. 

Veel liefs, Ans