Lobob

Onderstaande boodschap (met waarschuwing) kreeg ik gisteren door van mijn buitenaardse vriend Lobob:

Alles is frequentie of trilling en ieder menselijk lichaam heeft z’n eigen, specifieke frequentie. Op dit moment wordt er door de elite ‘geëxperimenteerd’ met de frequenties van de mensen, en dat doen ze o.a. via de tv’s, smartphones, tablets e.d.

Door deze manipulaties – dmv negatieve frequenties via die apparaten – worden wij mensen (en vaak ook dieren) bewust uit balans gebracht, en mede door die tijdelijke onbalans veranderen de mensen, en kunnen ze – vaak zonder aanwijsbare reden -opeens heel angstig, geïrriteerd, boos of zelfs agressief worden.

Weet dat dat niet uit jezelf komt! Deze negatieve gemoedstoestanden worden – met opzet en geheel volgens plan -veroorzaakt door het ‘uitzenden’ van die speciale frequenties, waardoor de mensen in onbalans geraken met als gevolg dat er chaos in de wereld ontstaat ….. en laat dát nou precíes de bedoeling zijn van de elite!!

Begrijpen jullie nu hoe gemeen het spelletje wordt gespeeld? Eerst wordt de gehele mensheid – tot de 3e wereld aan toe! – aan die ‘handige’ smartphones e.d. gekoppeld, waarna de elite via die smart-apparatuur de gehele mensheid kan beïnvloeden/besturen dmv. de door hen uitgezonden negatieve frequenties!

Nu jullie weten hoe deze manipulatie dmv frequenties in z’n werk gaat, probeer dan, wanneer je bij jezelf zo’n angstige of negatieve bui voelt opkomen, om dat negatieve – niet bij jou behorende! – gevoel te negeren.
Dat kan je het beste doen door op zo’n moment je smartphone of -tablet weg te leggen en een wandeling buiten in de natuur te gaan maken, want met behulp van Moeder Natuur kom je algauw weer terug in jouw eigen, oorspronkelijke frequentie!

Veel liefs, Ans