Buitenaardse vermengingen

Buitenaardse vermengingen

In de jaren zestig van de vorige eeuw werden in een afgelegen gebouw, ergens in een groot overzees land, vele mooie Aardse vrouwen bijeengebracht. Deze vrouwen waren ‘speciaal geselecteerd’ of ‘uitverkoren’ om aan een bijzonder, maar zeer geheim experiment mee te doen.

Omdat het bewustzijn van de mensen op de Aarde omhoog gebracht moest worden kwam er vanuit de Pleiaden een groep prachtige, mooie mannen met een sterke seksuele uitstraling naar diezelfde locatie.

Het DNA van deze aantrekkelijke buitenaardse mannen matchte nl. met die van de geselecteerde groep vrouwen, dus konden zij zich ‘vermengen’, en na verloop van tijd werden daaruit prachtige spirituele kinderen geboren; kinderen die later allemaal leraren werden op spiritueel gebied.

Mijn buitenaardse vrienden, de Lobobs, hebben in het verleden bij vele mannen en vrouwen zaad en eicellen verzameld om daarmee het Aardse mensenras voor de toekomst te behouden, en ja, ook ík heb een aantal kinderen ‘in de ruimte’.

Helaas wordt dit soort rassenvermenging ook gedaan door het negatieve Reptielenvolk die, ook via deze weg, hun stempel op de Aarde willen blijven drukken.

Inmiddels zijn er dus al vele, vele vermengingen van Aardse mensen met zowel positieve als negatieve buitenaardsen op deze planeet, want dat proces is al miljoenen jaren gaande ….. het is maar dat jullie het weten.

Veel liefs, Ans