Eenheidsbewustzijn

Eenheidsbewustzijn

Vrijdagavond rond half 10 stond ik voor m’n keukenraam om de luxaflex dicht te doen. Ik keek nog even naar buiten en zag toen, vanuit het niets, een grote, lichtende, gele bol in de zwaar bewolkte lucht verschijnen.

En op datzelfde moment hoorde ik een stem in mijn hoofd die zei: ‘Vele Lichtwerkers op de Aarde voelen zich op dit moment soms machteloos en denken: “Hoe goed wij ons best ook doen het lijkt niets uit te maken; het lijkt wel of wij Lichtwerkers de strijd tussen het Licht en Donker gaan verliezen.”  Wij horen Uw roep om ‘in te grijpen’, maar er spelen zoveel dingen mee. Wij zijn gebonden aan Universele Wetten en afspraken waar Wij ons aan dienen te houden, maar weet dat Wij dicht bij U zijn!

De mensheid blijft maar verkeren in de, zich steeds opnieuw herhalende, oude geschiedenis van de Aarde, maar U probeert daar wel aan te ontsnappen, en daarom zijn wij nu hier om de mensheid daarbij te ondersteunen. Maar weet dat, zodra er een omwenteling in Uw aller bewustzijn komt, de geschiedenis van Uw Aarde ‘herschreven’ kan worden.

Weet ook dat de toekomst gedééltelijk vastligt, en dat het verleden in stand gehouden wordt door de elite op Uw Aarde; dat doen zij in samenwerking met vergevorderde, negatieve, buitenaardse beschavingen.

Aangezien deze buitenaardsen ‘uit de toekomst’ komen zijn zij op de hoogte van de geschiedenis én de toekomst van de Aarde en kunnen zij bepaalde gebeurtenissen in die toekomst tegenhouden of veranderen, om op die manier het bewustzijn van de mensheid ‘gevangen’ te houden in het verleden, waardoor haar spirituele groei wordt vertraagd. Maar weet dat er een onmetelijke Kracht kan ontstaan wanneer de Aardse bevolking haar Kracht en Liefde bundelt!

En met die gebundelde Liefdeskracht kunt U de elite op Uw Aarde, dat handjevol manipulators die U allen al eeuwen in de greep houdt, uitschakelen, waarna Uw Aarde van hen bevrijd zal zijn.  Dit is echter iets wat de mensheid zélf zal moeten doen ….. dus bundelt Uw krachten nu, opdat Uw, door de elite geplande, negatieve toekomst zal veranderen in een stralende toekomst op de herboren Nieuwe Aarde.’

Op dat moment verdween de verlichte bol en sloot ik de luxaflex voor mijn keukenraam.

Veel liefs, Ans