Eskimo

Op onze Aarde leven mensen in alle soorten, maten en kleuren, en een ieder is uniek. Maar er zijn mensen die daar bovenuit springen vanwege hun bijzondere uitstraling. Deze mensen stralen, vanuit hun geest, een enorme Liefdesenergie uit die over de hele Aarde wordt gevoeld door zowel mens als dier. En daar verwachten zij niets voor terug, alleen harmonie en Vrede op de Aarde.

Zo zag ik voor mijn geestesoog, ergens op de Aarde in een gebied waar het heel koud is, een Eskimo aan de rand van een groot water staan waarin vele ijsschotsen dreven. Deze Eskimo was volledig gekleed in wit bont en was zó verlicht dat het bij mij veel respect afdwong.

Even later hief hij een soort gezang aan van vreemde klanken; dat klonk heel bijzonder maar was erg mooi om te zien en horen. Plotseling zag ik een groepje walvissen die op dit bijzondere gezang van de verlichte Eskimo waren afgekomen, en deze walvissen beantwoordden zijn gezang waardoor er a.h.w. een symfonie ontstond die z’n weerga niet kende.

Op deze manier communiceerden de walvissen en de verlichte Eskimo met elkaar, en gaven zij elkaar ‘boodschappen’ door en deelden zij hun Liefde en respect voor elkaar. Mijn ontroering was groot omdat ik getuige mocht zijn van deze bijzondere samenzang/communicatie tussen deze walvissen en de verlichte Eskimo. Ik weet zeker dat walvissen, net als deze Eskimo, hogere Zielen zijn!

Helaas wordt er nog steeds op deze dieren gejaagd, maar deze verlichte Eskimo waarschuwde dit groepje walvissen – d.m.v. zijn gezang – voor het komende gevaar, en hij leidde deze prachtige wezens naar gebieden waar ze veilig zullen zijn voor de gewelddadige walvisvaarders.

Ondanks de chaos en vele oorlogen hier op onze Aarde is het mooi dat er toch nog plekken zijn waar mens en dier in harmonie en Liefde kunnen samenleven zoals het oorspronkelijk bedoeld was.

Laten wij mensen bij onszelf beginnen, en meewerken aan het herstel van de harmonie en Vrede op de Aarde door ook ónze Licht- en Liefdesenergie over deze wonderschone planeet uit te stralen.

Veel liefs, Ans