Gedachte-kracht

Weet dat wij mensen door de kracht van onze gedachten alles kunnen laten ontstaan!!

Door ons derde oog in Liefde te gaan ontwikkelen kunnen wij, vanuit de onzichtbare wereld, ál onze wensen zichtbaar gaan maken door de alom aanwezige atomen om ons heen te bundelen in een oneindig proces van scheppen.

Vervolgens kunnen wij deze gecreëerde ‘wensen’ laten rijpen tot de tijd daar is dat ze tot ontplooiing mogen komen, maar we kunnen de door ons uitgedachte creaties ook keer op keer uiteen laten vallen om ze daarna weer opnieuw te herscheppen met onze gedachte-kracht, om ze op die manier te perfectioneren. Eenmaal geperfectioneerd kunnen we die creaties van onze scheppingskracht met Liefde balsemen zodat ze voor eeuwig blijven bestaan.

Maar weet dat ál onze gedachten voor eeuwig bewaard zullen blijven om anderen te inspireren, en ook dat die gedachten neer kunnen dalen in het verleden om vervolgens weer terug te keren in de toekomst …… want álles wat is zal eeuwig blijven bestaan, als in een terugkerende echo van tijd en ruimte.

En nú is de tijd aangebroken dat wij mensen ons ‘derde oog’ activeren en met onze gedachte-krachten gaan wensen wat wij in Liefde zouden willen verwezenlijken!

Veel liefs, Ans