DéJà vu

DéJà vu

In het verleden heb ik veel toekomstbeelden gezien waarvan er vele uitkwamen, maar een héle dag álles opnieuw beleven, dat is een hele vreemde en verwarrende gewaarwording.

Tijdens zo’n ‘déjà vu-dag’ weet je nl. de héle dag door wát er gaat gebeuren en wát iemand gaat zeggen; je beleeft en hoort alle verhalen als het ware twee keer. Het lijkt op een repeteerdroom, die we allemaal wel eens hebben, maar nu gebeurt het echt!

Een paar dagen geleden had ik zo’n ‘herbelevings-dag’. Ik liep met iemand in het park en wíst ‘Nu gaan we op dat bankje zitten’ en ik wíst welke mooie verhalen die persoon ging vertellen, want die had ik allemaal al eerder gehoord. Mijn vriendin Anja belde op en ik wíst wat ze zou gaan zeggen. Ik wist die dag dus echt álles van tevoren; daar kreeg ik op een gegeven moment een heel vervelend gevoel van in m’n maag, maar ik speelde de gebeurtenissen en gesprekken wel mee natuurlijk, want voor de anderen was het allemaal wél nieuw.

De Tijdspoorten of andere Dimensies gaan langzaam open, waardoor een ieder zo’n ‘herbeleving’ kan overkomen. De mensen zullen dan beter gaan begrijpen dat Heden, Verleden en Toekomst eigenlijk één zijn!

Het mooie hiervan is dat als je van tevoren weet dat deze dag voor jou in ruzie geëindigd was, en je wil dat niet, dat je dit dan in het hier en nu kan voorkomen. Het bijzondere is dus dat als je van tevoren weet dat je iets fout hebt gedaan, dat je dat kunt herstellen; en zó kunnen wij die dit al eerder meegemaakt hebben, veel in goede banen gaan leiden. Er zijn echter mensen die de toekomst moedwillig negatief hebben veranderd; laten we hopen dat zij ooit tot inzicht komen en er een positieve beïnvloeding van maken …….. wat veel geluk en Liefde voor hen op kan leveren.

Veel liefs, Ans.