Ondergrondse tunnels

Ondergrondse tunnels

Weten jullie dat Holland een zeer bijzonder land is dat in de nabije toekomst een groot spiritueel centrum zou kunnen worden? Vele Lichtwerkers, Goeroes maar ook uitvinders voelen zich sterk aangetrokken tot dit kleine land omringd door het vele water.

Holland is niet alleen bijzonder vanwege z’n ligging, maar ook omdat het ondergrondse ‘holtes’ bevat.

Duizenden jaren geleden trok dit ‘holle land’ al vele buitenaardse wezens aan, die deze ondergrondse holtes gebruikten om een geheime Ufo basis en een laboratorium te bouwen, zoals ze dat op vele plekken op de Aarde hebben gedaan. In deze geheime laboratoria werden, net als in de tijd van Atlantis, soms de meest bizarre experimenten gedaan met mens en dier.

In het ‘holle land’ zijn, behalve de Ufo basissen en geheime laboratoria, ook kleine, ondergrondse steden aangelegd voor diegenen die zich ‘halfgoden’ wanen + de ‘elite’.

Wanneer het leven bovengronds te moeilijk voor hen wordt dan kunnen ze, via een ingang in hun paleizen, kastelen en kathedralen, vluchten naar deze ondergrondse mini-steden die volledig voorzien zijn van alle levensbenodigdheden zoals eten, drinken, medicijnen e.d. (de eeuwenoude Hollandse ‘vluchtroutes’ lopen via ondergrondse tunnels naar zowel België als Frankrijk en Duitsland).

Maar gelukkig neemt het bewustzijn van de mensheid sterk toe, waardoor de tijd van de openbaringen aanbreekt, en deze ‘halfgoden’ + de ‘elite’ (die, in samenwerking met de negatieve, buitenaardse ‘goden’ door de eeuwen heen veel menselijk leed hebben veroorzaakt) krijgen het inmiddels flink benauwd, omdat ze wéten/voelen dat hun geheimen over o.a. het oude ‘holle land’ binnenkort geopenbaard zullen worden.

Weten jullie dat de ‘sleutels’ tot hun ondergrondse geheimen en mysteries verborgen liggen in de oude Nederlandse plaatsnamen?

Kijk maar eens naar de plaatsnaam Ede, die afgeleid kan zijn van ‘Hof van Eden’.

Misschien een interessante bezigheid voor diegenen die van raadsels houden om deze ‘verborgen sleutels’ in de oude Hollandse plaatsnamen te ontdekken en daarmee de mysteries te ontrafelen?

Ik ben blij hier en nu in dit bijzondere land geboren te zijn en dat ik, samen met de vele Lichtwerkers, de strijd aan kan gaan om van dit bijzondere Holland weer iets moois te maken ……. een ‘Hof van Eden’ zoals het ooit ‘in den beginne’ bedoeld was.

Veel liefs, Ans