De Godenkinderen

Aan de voet van een Heilige berg – door de plaatselijke bevolking ook wel Godenberg genoemd – woonde een echtpaar met hun kinderen in een klein, schamel hutje. Ze hadden niet veel maar waren ondanks dat heel gelukkig met elkaar.

Geregeld zagen zij ‘Hemelschepen’ oftewel Ufo’s de top van hun berg in- en uitvliegen. Op een gegeven moment hoorden zij ‘de Goden die uit de Hemel kwamen’ tot zich spreken, ze zeiden: ‘Wij vragen U, schenk ons Uw 2 pasgeborenen, wikkel ze in doeken en leg ze op het platform van de berg. Deze kinderen zullen ‘Godenkinderen’ worden en vrede over de Aarde brengen.’ Met pijn in hun hart deden de ouders wat hen werd gevraagd en brachten ze hun jongste kinderen naar het platform.

Sindsdien gingen ze iedere avond samen de Godenberg op om te kijken of ze Hemelschepen zagen, en als ze er één zagen dan zwaaiden zij naar dat ruimteschip. Soms groette het ruimteschip hen terug door met haar lichten te knipperen. Wanneer dat gebeurde waren de man en vrouw ontzettend gelukkig en zo trots dat hún kinderen destijds uitverkoren waren om ‘Godenkinderen’ te worden.

Op een dag – de man en vrouw waren al heel oud en konden bijna de Godenberg niet meer oplopen – verschenen, zomaar vanuit het niets, hun twee inmiddels volwassen kinderen, die zij jaren geleden aan ‘de Goden’ hadden gegeven. De ouders zagen dat hun kinderen zó mooi en groot geworden waren en dat ze prachtige, liefdevolle ogen hadden die ze nooit meer zouden vergeten.

Beide ‘Godenkinderen’ dankten hun Aardse vader en moeder voor het liefdevolle ‘offeren’ dat zij jaren geleden hadden gedaan. Ze vertelden hun ouders dat ze sindsdien op een prachtige wereld woonden waar alleen maar vrede en harmonie heerst, maar ook dat de Aarde in het verleden net zo mooi was, het was toen het Aardse Paradijs! Ze legden uit dat wanneer op Aarde alles tussen de mensen onderling is uitgewerkt dat dan het Aardse Paradijs weer terug zal keren, dat dan het lam in vrede naast de leeuw zal liggen en niets of niemand nog honger zal lijden op deze Aarde.

Vervolgens namen de twee ‘Godenkinderen’ liefdevol afscheid van hun Aardse ouders omdat ze weer terug gingen naar hun wereld, en even later zagen de vader en moeder hoe hun kinderen werden opgestraald in een Hemelschip …. heel even waren hun kinderen weer bij hen thuis geweest op Aarde.

Veel liefs, Ans