De Rabanen

Vorige week zat ik rond een uur of 9 op de bank naar de tv te kijken. Plotseling verscheen er een enorme bliksemschicht in mijn kamer, en vanuit deze lichtflits ontstond een enorme, gitzwarte, draaiende schijf met in het middelpunt daarvan een hemelsblauw Licht. Ik kreeg het idee dat er een ‘tijdspoort’ in mijn kamer ontstond. Het voelde niet echt prettig aan, en het vervelende was dat ik ahw die zwarte schijf werd ingezogen, waardoor ik in een soort van ‘draaikolk in de tijd’ terechtkwam.

Achteraf begreep ik dat ik werd opgehaald door wezens die mij kennis wilden laten maken met hún wereld. Ik kreeg de wezens, die zich De Rabanen noemden, te zien. Zij droegen een soort van gevechtskleding en zagen er nogal woest en agressief uit. Ze hadden een soort van grote zwaarden bij zich en hielden gevechten met elkaar, hetgeen afschuwelijk was om te zien. Ik voelde dat er geen passie of Liefde op die wereld was, en begreep dat alleen de allerbeste vechters overleefden in hun wereld van geweld.

Het leek wel of ik teruggeworpen was in de tijd, maar was dat ook zo? Nee, deze wezens leven nu en ze willen de Aardse mens via mij laten zien hoe hun wereld en leven eruit ziet. Ze willen ons duidelijk maken dat ons leven op de Aarde, met al onze oorlogen, kinderspel is vergeleken bij dat van hen, want bij hen blijft alleen de beste over, waardoor hun ras heel erg sterk is. Deze wezens vinden de Aardse mensen ‘krachteloze zwakkelingen die niet willen vechten voor hun eer’. Na deze ervaring in die gewelddadige wereld kwam ik weer terug in het hier en nu van mijn eigen huiskamer.

Het klopt wel dat wij, de mensen op de Aarde, in de loop der eeuwen krachteloos zijn gemaakt (door de Illuminati), maar weet dat wij niet krachteloos zijn! Bedenk dat wij met MILJARDEN MENSEN op deze Aarde zijn, en dat wij het gezamenlijk  en geweldloos op kunnen nemen tegen onze huidige overheersers door iedere dag de Aarde ‘in Het Licht’ te zetten …. het krachtige Licht dat onze overheersers, de Illuminati, niet kunnen verdragen!

Bovenstaande ervaring zie ik als een les, want wij, de mensen van goede wil, zijn de beste overlevers, en wij hebben de kracht om het gevecht te winnen …. alleen niet dmv het zwaard maar met Licht en Liefde!

Veel liefs, Ans