Mandala

Zoals jullie misschien al weten is de Heilige Geometrie pure wiskunde. Onder het hoofdstuk Mandala’s (zie boven aan de site) heb ik jullie al het een en ander uitgelegd over de Heilige Geometrie, maar ik wil daar graag nog wat aan toevoegen.

De Heilige Geometrie is nl. ook een ‘communicatiemiddel’ via welke wij mensen contact kunnen leggen met het Universum, en het geeft een reflectie weer van de vele ‘andere werelden’, maar het herbergt ook de verborgen  blauwdrukken van fysieke werkelijkheden in onze wereld; vele gebouwen uit de oudheid, zoals de piramides en tempels, zijn destijds gebouwd mbv deze wiskundige Heilige Geometrie.

Vanuit de Heilige Geometrie kan oneindig gecreëerd worden, net zoals bij ons bewustzijn vanwaaruit ook oneindig veel creaties kunnen ontstaan.

Ikzelf heb, vanuit die Heilige Geometrie, jarenlang aan een tekening – het Kosmisch Draagveld – gewerkt, en vanuit dat Kosmisch Draagveld heb ik later honderden Mandala’s mogen maken. Elk van deze Mandala’s heeft z’n eigen specifieke trilling/golflengte die inwerkt op zowel de hypofyse en de pijnappelklier, als de etherische lichamen van de mens. Als je je op één van die Mandala’s focust dan geeft deze zijn kennis en informatie aan jou door dmv golven die via de atomen en elektronen in jouw lichaam bij jou binnen komen. Wanneer je echt de tijd en rust zou nemen om je volledig in te stellen op de Mandala die jou op dat moment het meeste aanspreekt, dan zou je verbaasd kunnen staan van wat er allemaal kan gebeuren!

Mijn buitenaardse vriend Lobob zei er het volgende over: ‘Stel je in op de Mandala en laat deze jouw gids zijn om tot communicatie te komen met andere werkelijkheden, opdat onze werelden zich zullen verbinden en wij van elkaar kunnen leren.’

Helaas zijn er ook geheime, negatieve genootschappen die de kennis van deze Heilige Geometrie misbruiken, maar nu is de tijd aangebroken voor diegenen die spiritueel verder willen in dit leven, want de tijd is rijp dat ons bewustzijn zich zal openen opdat wij de oude Aarde achter ons kunnen laten en het Nieuwe Tijdperk in kunnen gaan!

Veel liefs, Ans

P.s. Ik wil jullie met klem verzoeken om de Heilige Geometrie in de Mandala’s met alle respect te behandelen, want het Bewustzijn daarvan is enorm groot, zó groot dat het eigenlijk onmogelijk is om het jullie allemaal uit te leggen.