‘Verdwenen’ kinderen

In het verleden heb ik al eens geschreven dat de Aarde een kweekvijver is voor bijna alles wat er in het Universum leeft. Dat komt omdat onze Aarde heel erg vruchtbaar is, waardoor alles hier goed gedijt.

De reptielen die binnenkort samen met de Illuminati, om meerdere redenen, onze Aarde willen verlaten, hebben op hun nieuw gecreëerde wereld, net als hier ‘werkslaven’ nodig, maar ook veel kinderen. Die kinderen gebruiken ze niet alleen voor hun afschuwelijke ‘mensenjacht’ (met dodelijke afloop), maar ook om later op die ‘nieuwe wereld’ kinderen voor hen te gaan baren. Zij gebruiken die kinderen dus om hun ‘jachtinstinct’ in stand te houden, maar ook om hun seksuele afwijkingen te kunnen blijven botvieren.

Wij allen die ‘Weten’ hadden gehoopt dat dit duivelse reptielenras zou uitsterven, aangezien  er binnen hun ras veel inteelt heeft plaatsgevonden. Maar helaas, om hun ras te behouden en te vermengen hebben ze ‘vers bloed’ toegelaten van hun Illuminati aanhangers. De mensen zouden geschokt zijn als ze zouden weten wie dat allemaal zijn, want onder deze Illuminati of elite bevinden zich vele gestoorden met hele hoge posities in hun maatschappij!

In het verleden zijn er altijd al kinderen ‘verdwenen’ vanuit bijv. wees- of kindertehuizen; kinderen die nóóit meer teruggevonden zijn! Op dit moment ‘verdwijnen’ er, tijdens de vele ‘volksverhuizingen’ in Europa, weer vele, vele jonge kinderen.

Wij krijgen te horen dat de vluchtende ouders die kinderen zijn kwijtgeraakt tijdens hun vlucht, maar niets is minder waar!

Vele van die ‘verdwenen’ kinderen zijn of worden getransporteerd naar de andere ‘nieuwe wereld’ die bewoond zal worden door de elite en het reptielenras; deze monsters van de Aarde die niet weten wat Liefde of Licht is, omdat ze die beide niet kunnen verdragen.

De mensheid van de Aarde, die nog beperkt is in zijn denken, zal nóóit kunnen bevatten wat er allemaal met die kinderen op die andere wereld zal gaan gebeuren. Laten wij deze ‘verdwenen kinderen’, waar zij zich ook mogen bevinden, véél Liefde en Licht sturen, om hen te steunen in het zware leven dat hen nog te wachten staat! En laten wij hopen dat deze kinderen een manier zullen vinden om zich te ontdoen van dit duivelse reptielenras dat ook al zoveel leed heeft veroorzaakt op onze mooie Aarde.

Veel liefs, Ans