Paradijs op Aarde

Paradijs op Aarde

Heel soms, wanneer ik het écht nodig heb, word ik meegenomen naar speciale plekken op de Aarde waar nog nooit een mens is geweest.

Omdat in die oorden nog nooit oorlogen o.i.d. hebben plaatsgevonden is de natuur daar nog puur en ongeschonden; het zijn de allerlaatste stukken ‘Paradijs op Aarde’ waar de natuur nog zó zuiver en indrukwekkend is!

Het zijn prachtige oorden, ergens op de Aarde, waar het zó stil is dat je de natuur kunt horen als zijnde het mooiste orkest dat er bestaat. Daar zingen de wouden, aangewakkerd door de wind, in harmonie met het klateren van het heldere, zuivere water van de beken. En de bergen spreken daar over een ver verleden, en over het ‘Weten van de Aarde’ dat zij in zich hebben opgeslagen; in wezen zijn het bergen met een reusachtig Bewustzijn.

Heel af en toe word ik dus door m’n buitenaardse vrienden meegenomen om zo’n zuivere plek te mogen ervaren. Laten we hopen dat deze nu nog zuivere, heilige plekken nóóit door de mens ontdekt zullen worden ……. de mens die alles op deze Aarde ontheiligt in zijn honger naar grondstoffen.

Veel liefs, Ans