Power to the people

Power to the people

Tijdens de afgelopen presidentsverkiezingen heeft het Amerikaanse volk zich duidelijk uitgesproken en een onverwachte klap uitgedeeld aan de dynastie van het reptielenvolk en hun vazallen (de elite)! Weet echter dat de reptielen en hun aanhang nog lang niet verslagen zijn op deze Aarde; zo gauw geven zij hun heerschappij natuurlijk niet op, want zij willen hun ‘loonslaven’ op Aarde behouden.

Vele landen zullen het Amerikaanse voorbeeld volgen; ook daar zullen de volkeren hun stem laten horen en in opstand komen tegen het kapitalisme, want de verschillen tussen arm en rijk zijn nog nooit zó groot geweest. Wereldwijd zijn er vele, vele mensen die in armoede leven, terwijl anderen miljoenen per jaar verdienen (een enkeling zelfs al vanaf haar 18e verjaardag)!

In een aantal landen realiseren de huidige machthebbers zich dat ook hún volk massaal in opstand kan komen, en om dat te voorkomen proberen de heersers hun macht juist uit te breiden. De mensen die protesteren tegen hun machthebber of zijn beleid worden direct opgepakt en/of gestraft, maar het wachten is op een volksopstand die niet meer te stoppen zal zijn.

Wereldwijd kondigen zich nu grote veranderingen aan, en een ieder die denkt ‘de macht’ te hebben zal zich achter de oren moeten krabben en gaan nadenken over verbeteringen voor hun volk. Zo niet, dan kunnen en zullen hun volkeren de macht overnemen! En zo zien we dat het ‘bewustzijn’ van de mensheid zich langzaamaan gaat ontvouwen.

Als kind had ik dit soort massale volksopstanden al ‘gezien’. Ik vertelde dat toen aan mijn vader, en die zei: ‘Ja kind, zo zal het uiteindelijk gaan, want de mens wil vrij zijn. Maar eerst zullen de mensen ‘wakker’ moeten worden, want dan pas zal hun ‘bewustzijn’ zich kunnen openen. Maar ééns zal dit alles gaan gebeuren, want er is geen grotere macht dan de macht van het volk!’

Veel liefs, Ans