Gedachtekracht

Gedachtekracht

Op onze Aarde lopen niet alleen autosnelwegen, maar ook snelwegen die beïnvloed worden door de gedachtegangen van ons mensen. Op die snelwegen van het leven razen continu onze gedachten aan ons voorbij, want de mens is bijna nooit zonder gedachten. Zelfs ‘s nachts worden wij dmv onze dromen beïnvloed; dat gaat dus onophoudelijk door.

Het zijn vaak vooral negatieve gedachtenstromen die ons in hun greep houden, zo erg zelfs dat de snelwegen van onze gedachten ‘verstopt’ kunnen raken door de opeenhoping van al die negatieve gedachtenpatronen en dat kan weer geweldsdelicten veroorzaken.

Maar er zijn ook snelwegen waar zich positieve, creatieve gedachten bundelen, waardoor er mooie dingen kunnen ontstaan in bijvoorbeeld muziek of kunst. En dan zijn er nog de Liefdevolle gedachten die op die snelwegen, door alle chaos heen, voor harmonie zorgen. Het is belangrijk dat de mens wéét en beseft wat de kracht is van die positieve, Liefdevolle gedachten voor de gehele wereld.

Echter, door de vele negativiteit die wij voorgeschoteld krijgen door o.a. de media kunnen onze gedachten negatief beïnvloed worden en met ons ‘op de loop gaan’, waardoor wij óók kunnen belanden op één van die knelpunten van de negatieve gedachten-snelwegen. Daarom is het zo belangrijk om je los te weken van die negatieve gedachtenstromen door op z’n tijd te luisteren naar bijv. mooie muziek of te genieten van de prachtige natuur om ons heen. Daardoor kan je echt wegdromen of opstijgen naar mooie oorden waar we ons weer even kunnen ‘ontladen’.

De mensen moeten tot het besef komen dat gedachtenkrachten één van de grootste krachten is die er bestaan. Maar de kracht van Liefde is het grootst, dus laten we met die Liefdeskracht gaan experimenteren. De knelpunten van de negatieve gedachten-snelwegen zullen dan verdwijnen, waardoor alleen de Liefdesenergie dáár gaat stromen, waardoor jij en Moeder Aarde zich weer kunnen herstellen……. en dan zullen de mooiste symfonieën geboren kunnen worden!

Veel liefs, Ans