De tweede zon

De tweede zon

Als klein kind heb ik ‘de tweede Zon’ al mogen aanschouwen, maar wist toen nog niet wat daar de betekenis van was. Inmiddels weet ik dat dat de planeet Nibiru is, die om de 26.000 jaar door ons Zonnestelsel scheert, en bewoond wordt door de Annunaki.

De Aardse elite vereert deze Annunaki, deze ‘valse Goden’, en zal alles in het werk stellen om deze negatieve buitenaardsen groots te ontvangen op onze Aarde. Op de Aarde leven, in het verborgene, al heel lang ‘afstammelingen’ van de Annunaki; zij hebben tot op heden hun ware identiteit nog niet laten zien. Maar, als de wezens van Nibiru, deze ‘valse Goden’ zich langzaamaan kenbaar maken, dan zullen ze mirakels laten zien en zorgen voor enorme chaos op de Aarde; dit alles met de bedoeling om het hier voor het zeggen te krijgen, en het alleenrecht over deze Aarde te krijgen.

Met de mensheid kan het dan 2 kanten opgaan:

  • Als wij mensen massaal bewust worden dan zullen wij naar een hogere dimensie van de Aarde, oftewel de ‘Nieuwe Aarde’ gaan, en dan laten wij, net zoals diverse beschavingen vóór ons dat ook al hebben gedaan, de chaos van de ‘Oude Aarde’ achter ons.
  • Maar degenen die dan nog in de negativiteit verkeren, zullen samen met de elite, achterblijven op deze Aarde in de lagere, 3e dimensie!

Op dit moment zou ik jullie, ipv ‘Sesam open U‘, willen zeggen ‘Mensen opent U, want er rest ons nog zó weinig tijd …. het is 1 minuut voor 12!!’

Veel liefs, Ans