IJsvogel

IJsvogel

Mijn man Frits heeft zich vlak voor en na z’n overlijden aan meerdere mensen en op diverse manieren gemanifesteerd; hieronder staat een overzicht van zijn ‘kunsten’.

* De dag vóór z’n overlijden zag ik Frits, in zíjn uittreding, buiten voor de ingang van het ziekenhuis staan; hij kon weer lopen en zag er prachtig gekleed uit.Hij stond met iets in z’n hand, een kompas of zo, om z’n richting te bepalen.

* Bijna direct ná z’n overlijden liet Frits zich al zien aan mijn zoon René, en hij vertelde hem dat hij geen pijn meer had, maar ook dat wij ons niet ongerust over hem moesten maken en dat wij allen sterk moesten zijn en door moesten gaan!

* Rond diezelfde tijd, dus kort na Frits’ overlijden, heeft Robbert van den Broeke heel sterk Frits’ aanwezigheid gevoeld; daarbij rook hij een sterke bloemengeur en kreeg hij exact dezelfde boodschap door als mijn zoon René, heel bijzonder!

* Tijdens zijn leven was Frits gek op ijsvogels; dat zijn hele mooie, maar zeer schuwe vogeltjes.
Vele jaren geleden zat er ééntje in het park dicht bij ons huis …… en enkele dagen ná Frits’ overlijden vloog er een ijsvogeltje mee met de vriendin van mijn kleinzoon, terwijl zij met haar scooter vanuit het bos richting dorp reed.

* Niet lang daarna hoorde ik Frits zeggen: ‘Genezen van pijn en de ‘lessen’ geleerd, keer ik weer terug naar van waar ik kwam, om uit te rusten en weer te ontmoeten de vrienden van weleer.
De achtergelatenen zullen eens volgen en wij zullen weer verenigd worden …. en dan zal het goed zijn!’

* De volgende dag rook ik, zeker 10 min. lang, een hele sterke bloemengeur door het hele huis!

* En mijn nicht Hennie, die in Australië woont, belde mij om te vertellen dat ze Frits’ aanwezigheid gevoeld had als een koude Energie, terwijl het buiten 40-45 graden was!

* Afgelopen weekend zag ik Frits eindelijk voor het eerst ná z’n overgang!
Hij zag er goed uit – hij had z’n favoriete trui aan – en zat op de rand van m’n bed; niet lang daarna viel ik, voor het eerst sinds tijden, in een diepe slaap!

* Eergisteren gaf Frits onderstaande boodschap door:

‘De echo van Liefde riep mij tot zich.

In mijn Aardse leven was mijn bewustzijn, dankzij de vele verhalen en boodschappen die via mijn vrouw Ans tot mij kwamen, al reeds geopend; daarom kan ik mij zo snel na mijn overgang al kenbaar maken.

Ik heb alles nu lief, en begrijp ook dat alles Liefde is!
Met de kracht van de Liefde kan ik nu verloren Zielen helpen.
Door mij alles voor te stellen kan ik nu, gestuurd door m’n verlangen en Liefde, reizen waarheen ik wil.

Als de Aarde bestuurd zou worden door de Energieën van Liefde dan zou het Aardse Paradijs spoedig in zicht zijn, en zullen de mensen zich kunnen verbinden met de Astrale wereld en alles om zich heen.

Ik verlang naar het moment dat de mensheid een omslag in haar denken zal maken, en dat de mensen eindelijk zullen begrijpen dat alles om Liefde draait, want Liefde is de energie die álles mogelijk maakt en álles heelt!

Veel Liefde van Frits