Eenzame zaaier

Eenzame zaaier

Op de Aarde zijn momenteel veel mensen die als kind al een speciaal levensdoel of -droom hebben; deze mensen ervaren de Aarde als een planeet die groot onrecht wordt aangedaan en zij zien een wereld vol geweld en honger.

Als klein kind spreken zij daar hun bezorgdheid al over uit, maar weten dan nog niet hoe ze die misstanden in de wereld kunnen veranderen. Maar in hun hoofd is wel al het plan geboren om daar ooit iets aan te gaan doen, en ook dáár spreken ze zich op heel jonge leeftijd al over uit. Via de droomwereld worden er ‘zaden’ geplant en die zaden of ideeën zullen eens hun weg vinden naar diegenen die ze in hun dromen kunnen ontvangen om ze vervolgens om te zetten in daden.

Zo ontving een man een droom waarin hij voelde dat hij iets aan de honger op deze Aarde wilde doen; in die droom zag hij hoe hij een grote woestijn, zoals bijv. de Sahara, kon en zou beplanten! Deze droom was zó sterk dat hij voelde dat hij er iets mee moest doen, dus verliet de man zijn oorspronkelijke thuishaven om zijn grootse plan ten uitvoer te brengen. Een ieder aan wie hij vertelde dat hij de woestijn zou gaan beplanten verklaarde hem voor gek, maar de man was vastbesloten om zó de honger in de wereld te gaan bestrijden, dus hij ging door met zijn missie.

Hij ging in een klein hutje vlakbij de woestijn wonen, en kocht steeds opnieuw granen en zaden, die hij vervolgens zaaide en zaaide, tot de dood hem kwam halen. En alle mensen die hem zagen lopen in die droge, dorre woestijn schudden hun hoofd over zoveel domheid. Maar wat geen van hen wist was dat deze man vanuit de toekomst naar de Aarde was gekomen, omdat hij de toekomst van de Aarde al kende!

Door de aantrekkingskracht van een naderend hemellichaam zullen er nl. vele natuurrampen overal op de Aarde plaatsvinden, en door het vele water zal er dan vruchtbaar slib naar de woestijn verplaatst worden, alwaar het zich zal vermengen met het woestijnzand. En na verloop van tijd zullen de zaden die de man in de woestijn had gezaaid ontkiemen, en zullen daar diverse granen en gewassen gaan groeien. De mensen zullen hun handen vol hebben om alles te oogsten, want er zal, dankzij de eenzame zaaier in de woestijn, een overvloed aan voedsel zijn voor iedereen!

En zó kunnen dromen waargemaakt of bewaarheid worden, dus luister altijd naar je dromen ……. want die kunnen vroeg of laat uitkomen!

Veel liefs, Ans