Heilige geometrie

Heilige geometrie

Een prachtig, menselijk wezen vertoonde zich aan mij; hij droeg een wit glimmend gewaad, en naast hem zag ik, heel vredig, een leeuw met een lam liggen.

Het wezen zei me het volgende:

‘Laat alle kinderen van de Aarde tot mij komen, want U bent allen ‘Kinderen Gods’. Laten wij onze krachten bundelen en ons verbinden in Licht en Liefde om zo vele kringen van Licht te vormen over de gehele Aarde, en met al die Liefdesstralen de geboorte van de Nieuwe Aarde te vieren. En zie de leeuw ligt hier in Liefde naast het lam; zó zullen en kunnen de mensen ook ooit in Liefde met en naast elkaar leven.’

Vervolgens keek het wezen omhoog en wees op iets. Toen ik naar boven keek zag ik een prachtig ruimteschip, fonkelend als een diamant met zijn vele, kleurige facetten. De vorm van dit ruimtevaartuig was gebaseerd op de Heilige Geometrie; het bestond uit vele driehoeken en was 20 dimensionaal! Dit ruimteschip was zó gigantisch mooi om te zien dat het mij de adem benam!

Ik hoorde een stem zeggen: ‘Dit is de Merkabah …… Ezechiël’s ‘Lichtwagen’. Het wezen/Ezechiël vertelde mij dat hij vele malen in zo’n ‘Hemelschip’ (ufo) was meegenomen, en hij legde uit dat de Aarde tijdens zo’n ruimtevlucht dan heel klein werd en dat de zeeën net vijvers leken.

Ezechiël vertelde ook dat hij één dag bij ‘de Goden’ was geweest, en dat hij, toen hij terugkeerde op Aarde, z’n eigen dorp niet meer herkende, want álles was veranderd. Hij legde vervolgens uit dat er tijdens zijn verblijf van maar één dag bij de Goden er op Aarde zeker 60 jaren verstreken waren, en dat hij dus een dag ‘in de toekomst’ had gereisd. Dit was weer een prachtige belevenis voor mij om te mogen zien en ervaren.

Niet lang na dit visioen zag ik in een winkeltje, nog geen 25 kilometer van mijn woonplaats vandaan, een amethist geslepen in de vorm van een ster-tetraëder. Zoiets had ik nog nooit gezien, maar ik voelde wel gelijk heel veel herkenning bij deze prachtige, geslepen stervorm. Mijn zoon legde me uit dat deze ster-tetraëder de Merkabah (het Hemelschip van Ezechiël) vertegenwoordigt, en dat deze vorm de basisvorm is van de ‘Heilige Geometrie’ oftewel het Kosmisch Draagveld vanwaaruit ik in het verleden honderden Mandala’s heb gemaakt!

Nu ik weet waar de oorsprong van mijn Mandala’s ligt is voor mij de cirkel rond, en voel ik dat mijn missie hier op Aarde is geslaagd!

Veel liefs, Ans

Startetraëder

Startetraëder