Frequenties

Frequenties

Alles heeft een vibratie of trilling, waardoor het in beweging is. Zélfs vanuit stilstand, want ook een boom, berg of steen zendt een bepaalde trilling of frequentie uit, waardoor het toch een ‘wereld in beweging’ is.

Er zijn oneindig veel frequenties of vibraties en dit alles draait in en om elkaar heen, zich samenvoegend of afstotend in het leven dat wij leiden.
Soms voel of begrijp je elkaars frequentie en voeg je je even samen; je verbindt je als het ware dus tijdelijk met die vibratie, en dat is heel bijzonder.

Maar frequenties kunnen ook met elkaar in botsing komen, waardoor er weer andere, nieuwe frequenties ontstaan, die zowel positief als negatief geladen kunnen zijn. Van bepaalde frequenties wordt men ziek, maar er zijn ook frequenties die helend werken. Is het geen wonder dat wij het leven zo leven met al die onzichtbare frequenties of trillingen om ons heen?!

Op dit moment is er een grote strijd gaande waarin veel frequenties met elkaar in botsing komen; een strijd die niet onderschat mag worden! Nu is de tijd aangebroken waarin wij mensen éérst met onszelf aan de slag moeten gaan. Wij moeten de frequenties in ons weer in harmonie brengen, want als die frequenties in elkaar overgaan, dan pas zal daar rust uit ontstaan.

Óók de hele hoge frequenties die om ons heen zijn zullen hierin hun rol meespelen, waardoor een prachtige symfonie van ontelbare frequenties en kleuren ontstaat; een symfonie waarin alles gaat mee resoneren …….. waardoor alles heelt!

Heel veel liefs, Ans