Hemelschip

Hemelschip

Er was eens een man die veel paragnosten afliep om te horen wat hij graag wilde horen. Op een dag vertelde een paragnost hem ‘Ik zie dat U eens opgehaald zult worden door een Ufo of een hemelschip. Dat zal gebeuren op een Goede Vrijdag; zorg dat U er dan klaar voor bent.’

Vanaf dat moment zat de man elke Goede Vrijdag van z’n leven op een bankje in het park te wachten, maar er gebeurde niets.

Sommige mensen lachten hem uit en zeiden ‘Daar zit die gek weer op z’n bankje te wachten.’ Maar de man zette door; zoals gepland zat hij jaar in jaar uit op Goede Vrijdag klaar om ‘opgehaald’ te worden.

Eenmaal oud en vermoeid wou de man het opgeven, hij dacht ‘Die paragnost heeft het niet bij het rechte eind gehad’. Maar nét voor hij op wilde stappen om naar huis te gaan zag hij een prachtig, groot Licht op zich afkomen. De oude man was verbaasd, maar ook blij dat het eindelijk zover was!

Vanuit het Licht stapte een prachtige vrouw op hem af, het leek wel een Engel en Ze wenkte hem. De oude man volgde Haar en ging met Haar het Lichtschip binnen en zag dat hij daar werd opgewacht door vele engelachtige wezens, die hem Liefdevol begroetten. Vervolgens vertrok het ‘Hemelschip’, niet naar een verre planeet, maar naar de Astrale wereld. En ja …. het was die dag Goede Vrijdag!

Veel liefs, Ans