Ufo wolk

Ufo in de wolken

Vele visioenen die ik ervaren mag, worden dikwijls ook weergegeven in één van mijn Kristallen. Weet dat Kristallen grote, levende energieën zijn, en is het niet wonderlijk dat Zij heden, verleden en toekomst in zich dragen?

Vandaag zag ik een stralende lucht met daarin één grote, witte wolk in mijn Kristal. Opeens verschenen er UFO’s in de vorm van een sigaar; het leken net treinwagons. Onder die UFO’s zag ik grote gele en oranje gekleurde lichten, en al deze UFO’s vliegen de enorme witte wolk in; deze prachtige witte wolk is dus een dimensiepoort!

Ik dacht ‘Dit is écht een ‘Hemelvaart’, zó zal het vroeger ook gegaan zijn’. De mensen die toen leefden zullen dit ook zo aanschouwd hebben, want in de Bijbel staat immers ‘In een grote, witte wolkenwagen werd Jezus van den Aarde gedragen’. Zó ging Hij dus terug naar Zijn eigen thuisplaneet!

Wie vandaag in mijn visioen de Aarde verlaten, weet ik niet. Zijn het goede wezens die ‘de elite’ op andere gedachten wilden brengen, zijn het slechte wezens die het veld moeten ruimen, of zijn het neutrale wezens die de Aarde hebben bezocht? Misschien zal ik het (n)ooit weten?

Deze witte wolk met sigaarvormige UFO’s wordt sinds een paar dagen in mijn Kristal weergegeven, maar vandaag ……. op Hemelvaartsdag, werd het een visioen!

Veel liefs, Ans.