Het pittoreske, witte dorpje

In een land, een paar uur vliegen hiervandaan, ligt, badend in de zon, een pittoresk wit dorpje; alle huisjes en gebouwen zijn daar wit geschilderd, zo ook het prachtige oude kerkje in het centrum van het dorp. Als je, vanaf de bergen eromheen, naar het dal kijkt en daar dit prachtige, witte dorpje ziet liggen, dan ziet het eruit als een droomdorpje.

De pastoor van het kerkje was een aardige man die behulpzaam en vriendelijk was naar alles en iedereen. Echter, de dorpsbewoners gedroegen zich nogal afstandelijk of terughoudend tegenover de ‘buitenstaanders’ die hun mooie dorpje bezochten, alsof ze iets te verbergen hadden. Het leek wel of dit schattige dorpje een geheim met zich meedroeg?!

Helaas bleek dat ook zo te zijn, want het volgende is daar gebeurd: Geregeld verdwenen er kleine kinderen vanuit dit dorp en haar omgeving, en altijd als er weer een kind vermist werd gingen alle dorpsbewoners, samen met de pastoor, op zoek naar degene die dat op z’n geweten had. Maar nooit werd er een dader of verdwenen kind uit hun dorp gevonden, en dan luidde meneer pastoor de kerkklok voor al die verdrietige ouders en dorpsgenoten.

Op een dag kwam er, na een lange afwezigheid, toch één van die verdwenen kinderen weer terug; hij zag er mager en verwilderd uit en vertelde ontsnapt te zijn?! Daarna vertelde hij z’n dorpsgenoten een verhaal dat zó schokkend was dat niemand hem kon of wilde geloven.

Maar deze jongen kon bewijzen dat hij de waarheid sprak; hij vertelde zijn dorpsgenoten over een grot dichtbij hun dorpje, en legde hen uit waar die ongeveer lag. Na lang zoeken vonden de dorpsgenoten de grot en gingen naar binnen. Wat ze dáár aantroffen was onbegrijpelijk en te gruwelijk voor woorden; overal verspreid zagen ze kinderlijkjes liggen – sommige incompleet! – en de stank in de grot was ondraaglijk!

Toen de dorpsbewoners verder naar binnen liepen zagen zij dat er achterin de grot een kleine tunnel begon die eindigde bij hun prachtige, witte kerkje?! Vol verbijstering hoorden ze van het jongetje dat, op gezette tijden, hooggeplaatste mensen van buiten het dorp in dat kerkje bijeen kwamen. Deze mensen voerden daar dan Satanische rituelen uit waarbij kleine kinderen (seksueel) werden misbruikt, gemarteld en gedood, waarna ze geofferd werden door deze Satan-aanbidders.

Het jongetje vertelde ook dat deze bijeenkomsten in het witte kerkje altijd tijdens volle maan plaatsvonden! De dorpsbewoners wachtten tot het weer volle maan werd, en die nacht gingen zij met brandende fakkels op pad naar de lugubere grot, alwaar ze, via de geheime, ondergrondse tunnel, naar hun kerkje liepen. Voorzichtig en zonder een geluid te maken – opdat ze niet ontdekt zouden worden -openden zij de deur van het kerkje en keken door een kier naar binnen .

Wat de dorpsbewoners toen zagen was onvoorstelbaar! Ze zagen hoe er seksrituelen werden uitgevoerd en hoe kleine kinderen, door de daar aanwezige ‘hooggeplaatste’ volwassenen, werden misbruikt en zelfs geofferd. Tot hun ongeloof en verbijstering zagen ze dat ook hun eigen pastoor meedeed aan die Satanische rituelen!!

Toen de hooggeplaatste figuren merkten dat ze ‘betrapt’ waren wisten ze niet hoe snel ze zich uit de voeten moesten maken. Hoe ongelooflijk, maar géén van deze hooggeplaatste mensen is later opgepakt of veroordeeld, en dat komt doordat een ieder in de hoogste organen van de elite zich schuldig maakt aan dit soort Satanische rituelen, dus houden ze elkaar de hand boven het hoofd.

De dorpsbewoners besloten om de lugubere grot dicht te metselen en er nooit meer over te spreken, alsof er nooit iets gruwelijks was gebeurd in hun mooie, pittoreske dorpje. De vriendelijke pastoor en het prachtige, witte kerkje bleken een grote misleiding te zijn, want in werkelijkheid gebeurden er duistere rituelen op die plek en was het dus een klein stukje hel op de Aarde!

Misschien zijn er mensen die niet kunnen of willen geloven wat ik nu vertel, maar helaas is dit toch een waargebeurd verhaal, en het ergste is dat deze afschuwelijke Satanische rituelen – waarbij o.a. kinderen worden misbruikt – óveral in de wereld gebeuren, en dat al duizenden jaren!

Weet dat de Aarde (nog steeds) wordt geregeerd door Satanisten en Globalisten, en dat zij, vanachter de schermen, alles en iedereen manipuleren; dat dus niet alleen jonge kinderen maar de gehele mensheid door hen wordt misbruikt en onderdrukt.

Het enige dat wij kunnen en moeten doen is Licht brengen op de Aarde, opdat deze vreselijke praktijken voor eeuwig zullen verdwijnen!

Veel liefs, Ans