Het verborgen Kristal

Een man werkte als bediende bij zeer rijke mensen. Op een keer hoorde hij hen zeggen dat er een bijzonder Kristal bestaat dat ál het Weten en Wijsheid van het Universum in zich heeft, en dat, wanneer je dat Kristal in je bezit zou hebben + ‘het vermogen’ zou hebben om met Kristallen te communiceren, jijzélf dan almachtig zou kunnen worden. De bediende hoorde hen vertellen dat dit bijzondere Kristal communiceert met álle Kristallen in het Universum, en ook waar dit Kristal ongeveer te vinden moest zijn. De man schraapte al z’n geld bij elkaar, nam ontslag en ging op weg om het Kristal te zoeken, want ja, wie wil er nou niet almachtig zijn?!

Na een intensieve zoektocht in een onherbergzaam gebied vond hij uiteindelijk, ergens in een grot, het Kristal. Wat hij echter niet wist was dat dit bijzondere Kristal nóóit van Haar plaats verwijderd mag worden, omdat dan Haar werking verbroken wordt – hij zag ook niet dat er bijzondere energieën rondom dit Kristal aanwezig waren. De man pakte z’n gereedschap en bikte het Kristal los, waarna hij Haar in een draagzak stopte en aan z’n terugreis begon.

Het Kristal bleek echter zó zwaar dat de man er maar korte stukjes mee kon lopen en veel rustpauzes moest nemen. Tijdens zo’n rustmoment haalde hij nieuwsgierig het Kristal uit de draagzak om te kijken of het hem zou lukken om met Haar te ‘communiceren’, maar wat de man ook probeerde het lukte hem niet …. het Kristal zweeg in alle talen.

Op een gegeven moment was de man heel erg vermoeid van het zware sjouwen, was z’n eten en drinken bijna op, en daarbij werd hij nog eens ziek ook. Uitgeput viel hij in een diepe slaap en droomde toen dat hij dit alleen zou overleven wanneer hij het Kristal weer terug zou brengen naar Haar oorspronkelijke plaats in de grot. De man begreep de onderliggende boodschap van deze droom dus bracht hij, met z’n allerlaatste krachten, het Kristal weer terug naar Haar grot, waarna hij sterk vermagerd alsnog huiswaarts keerde.

Dit is een duidelijk voorbeeld van wat hebzucht met de mens kan doen. Deze man was niet alleen een illusie armer, maar was ook z’n baan en al z’n geld kwijt; door z’n hebzucht had hij helemaal niets meer.

Ik heb jullie in een eerder verhaal al verteld dat álle Kristallen op de Aarde niet alleen met elkaar maar ook met de Kristallen in het Universum in verbinding staan, en dat ze onderling met elkaar communiceren. Niet iedereen zal zover zijn om met elk Kristal in zijn of haar huis – of waar dan ook -contact te maken (áls het Kristal dat toestaat), maar er zijn mensen die dat wél kunnen, en die mensen kunnen, op een telepathische manier, boodschappen van een Kristal ontvangen.

Misschien heb je zelf een Kristal in je huis? Dan wil ik je aanraden om Haar met veel respect te behandelen en Haar te koesteren zoals je zélf gekoesterd zou willen worden. Wie weet ga jij op een dag ook boodschappen doorkrijgen van jouw Kristal …… en dat gebeurt dan omdat het de wil van jouw Kristal is!

Veel liefs, Ans