Wie vangt wie

Wie vangt wie

Mijn neef Jerry uit Australië is deze maand op vakantie naar Nieuw Zeeland om daar, helemaal in z’n eentje in de wildernis, te gaan kamperen en vliegvissen.

In het verleden heeft hij dat ook al gedaan, maar dan met vrienden, dus niet, zoals nu, helemaal alleen.

In een visioen zag ik dat hij een prachtige, grote vis ving, en deze vis sprak telepathisch tot hem, hij zei:

‘Jij dénkt dat je mij vangt, maar ik ‘vang’ jou, en jij dénkt dat ik een vis ben, maar ik ben zoveel meer.

Om jou te openen heb ik nu deze gestalte aangenomen, want van een vis ben je immers niet bang?!’ De bijzondere vis hoopte dat mijn neef deze gedachten op kon vangen, en vervolgens prentte hij veel ‘weten’ in Jerry’s bewustzijn.

Mijn neef was heel blij dat hij zo’n prachtige, grote vis gevangen had, en met een liefdevolle kus, zette hij deze bijzondere vis voorzichtig weer terug in het water. Wat Jerry echter niet zag was dat er op dat moment op die plek een prachtige, verlichte Energie vanuit het water opsteeg, om zich vervolgens te voegen bij de UFO die daar, hoog boven Jerry, aan de hemel stond!

Het werd een bijzondere vakantie daar in dat ongerepte gebied waar verschillende tijden elkaar ‘ontmoeten’, daar in die Nieuw Zeelandse wildernis waar heden, verleden en toekomst samenkomen, want alles ligt immers al besloten in elkaar.

Ik hoop dat mijn neef Jerry de vele ervaringen zal krijgen die voor hem gepland zijn.

En ik hoop dat zijn ‘weten’ nog meer geopend zal worden, mede dankzij dit bijzondere viswezen dat afkomstig is van de sterren …… van daar waar Jerry’s roots waarschijnlijk óók ooit gelegen hebben!
Veel liefs, Ans