IJsbeer

Een tijdje geleden zag ik de volgende beelden: Ik zag een kleine familie dat ergens op een afgelegen plek in Alaska woonde. Dit was niet zomaar een familie want deze mensen stonden allemaal in contact met buitenaardsen, en dat kwam doordat ze zelf oorspronkelijk ook allemaal van de sterren afkomstig waren.

Deze Sterrenmensen waren tijdelijk in Alaska gestationeerd om onderzoeken te verrichten, omdat de ijskappen van de Aarde langzaam zullen smelten en verdwijnen. Natuurlijk weten zij de ware oorzaak daarvan; dat komt nl. doordat de Aarde een veranderde baan om de Zon gaat maken, waardoor de Noord- en Zuidpool gaan verschuiven. Deze verschuiving van de Aardas is iets wat eens in de 26.000 jaar gebeurt; het is dus een volkomen natuurlijk proces, met als gevolg dat er wereldwijd klimaatveranderingen optreden, waardoor de temperaturen in bijv. Alaska langzaam zullen stijgen, terwijl het op andere locaties op de Aarde juist kouder zal worden.

De mensheid maakt zich zorgen dat door die klimaatverandering de ijsberen zullen verdwijnen. Dat gebeurt inderdaad, alleen verdwijnen de ijsberen niet door uitsterving, zoals jullie allemaal denken, maar worden ze, dankzij o.a. deze Sterrenfamilie, gered dmv. een ‘tijdelijke evacuatie’. De ijsberen worden eerst door hen gevangen, waarna ze naar ‘andere werelden’ – met hetzelfde koude klimaat als in Alaska – zullen worden gebracht.

Deze Sterrenfamilie heeft inmiddels al nieuwe gebieden op de Aarde uitgezocht waar de ijsberen in de toekomst weer zouden kunnen leven. Zodra de Aarde over enige tijd z’n nieuwe plaats in het grote geheel gevonden heeft, en de natuur weer volledig tot rust is gekomen, dan zullen niet alleen de ijsberen maar álle tijdelijk geëvacueerde dieren weer teruggebracht worden naar de Aarde, en weer worden teruggezet in de voor hen ideale leefgebieden.

Aangezien de verschuiving van de polen op de Aarde een natuurlijk proces is dat, zoals gezegd, eens in de 26.000 jaren voorkomt, zijn dit soort ‘reddingsoperaties’ ook in het verleden al vele keren gebeurd. Weet dat er nu al vele buitenaardsen onder ons zijn met de belangrijke missie om alles wat leeft op deze mooie Aarde te behouden voor de toekomst!

Op het allerlaatst zag ik dat de Sterrenfamilie zich opmaakte voor de terugreis naar hun oorspronkelijke wereld, waarna ze werden opgehaald door een Ufo ……. want hún taak hier op Aarde zat erop.

Veel liefs, Ans