Natuur lerares

Natuur lerares

Een indrukwekkende vrouw toonde zich vol trots aan mij; het was een prachtige, donkere vrouw met een krachtige neus, kin en mond, en ze was traditioneel gekleed. Ik voelde aan alles dat deze vrouw een hooggeplaatst persoon van de natuurvolkeren was; iemand die álles weet en aankan, en ik kreeg ook door dat zij afkomstig was van de sterren.

In een ver verleden heeft deze vrouw onder de natuurvolkeren van onze Aarde geleefd. Zij heeft hen toen onderwezen in de sterrenkunde en heeft die volkeren uitgelegd dat zij allen oorspronkelijk afkomstig waren van de sterren. In die tijd heeft ze veel van haar kennis over o.a. planten en kruiden aan de natuurvolkeren doorgegeven, maar ze heeft hen óók gewaarschuwd hoe het in de toekomst met Moeder Aarde zal vergaan wanneer de mens de natuur negeert en alles ontheiligt!

De vrouw liet me weten dat zij in haar dimensie geen lichaam meer nodig heeft, maar dat ze nu, in al haar glorie en in vol ornaat, nog één keer deze Aarde aandoet om zich weer bij haar volkeren te voegen om hen ‘haar laatste lessen’ te onderwijzen, en dat doet zij met ál haar Weten en ál haar kracht.

Deze indrukwekkende en wijze vrouw is nog eenmaal naar Moeder Aarde afgereisd om de inheemse volkeren én de mensheid er op te wijzen dat ze zich moeten verenigen …… maar ze weet dat de mens dat uiteindelijk toch zélf zal moeten doen!

Veel liefs, Ans