Verschillende dimensies

Verschillende dimensies

De tijd is aangebroken dat wij mensen in andere dimensies kunnen vertoeven. Ikzelf maak dat gedurende mijn hele leven al veel mee, maar sinds kort overkomt me dat ook zodrá ik mijn ogen sluit; dan doemen er mooie, maar ‘andere werelden’ voor mijn geestesoog op! Maar ook ‘s nachts, als de slaap mij wenkt, bevind ik mij dikwijls op een ‘andere wereld’, of misschien is het wel ‘de Nieuwe Aarde’?!

Op die ‘andere werelden’ bestaan geen oorlogen en heb ik vrienden waarmee ik plezier en reizen maak. Deze vrienden ontmoet ik in die andere dimensies omdat wij in onze spirituele ontwikkeling op hetzelfde niveau, dezelfde golflengte zitten, en een aantal van die vrienden zijn bekenden van mij die ik in dit Aardse leven ook al ken.

In die andere werelden filosoferen we telepatisch met elkaar, en kennen we elkaars gedachten doordat we beelden uitzenden die door de anderen opgepikt worden.

Op die werelden worden we nooit moe en herstelt ons lichaam zich telkens weer.

Het zijn hele fijne, harmonieuze werelden waar ik mij aan op kan trekken, waardoor ik, als ik weer wakker word op deze oude Aarde, er met vernieuwde energie tegenaan kan gaan.

Nee, die andere werelden zijn géén fantasie, ze zijn de werkelijkheid in een andere dimensie zoals velen onder ons die al beleven ….. en ik sta met één been nog in deze oude wereld en met m’n andere been in die andere werelden!

Ik vraag jullie allen om jullie dromen te onthouden, want weet dat ik niet de enige ben die  regelmatig ‘s nachts ‘andere werelden’ bezoekt …… en wie weet kom ik jullie straks tegen op een andere, Nieuwe Aarde, of misschien wel in één van de hogere dimensies?

Want weet dat wij uit vele Zelven bestaan die, als wij spiritueel ver genoeg ontwikkeld zijn, bijeen gesmeed worden tot één Hoger Zelf.

Dus ik zeg ‘Tot ziens in …. waar we elkaar ook maar tegen zullen komen!’

Veel liefs, Ans