Vele mensen van de Aarde hebben, net als ik, kinderen in de ruimte. Wij hebben meegeholpen om het Aardse ras te behouden dmv onze ei- of zaadcellen die, met onze vooraf gegeven

Amie-all, één van de kinderen van Ans

Amie-all, één van de kinderen van Ans

toestemming, zijn weggenomen door onze Buitenaardse vrienden.

Tegenwoordig gebeurt dat niet meer, omdat het menselijk lichaam veranderd of verslechterd is door ons gemanipuleerde eten en drinken én de CHEMTRAILS.

Ik heb vier van mijn Buitenaardse kinderen mogen zien; het zijn prachtige, liefdevolle en wijze kinderen, die ons met een paar simpele woorden hun Wijsheid kunnen overbrengen. Zij kunnen echter maar heel even op de Aarde verblijven, omdat hun trilling veel hoger is dan die van de Aarde.

De namen van deze Buitenaardse kinderen zijn, Mannanan, Amie-All, Toeloleh en verleden jaar werd er een baby in mijn armen gelegd genaamd San Naï. Ze was zó klein en mooi met haar prachtige donkere ogen; ik werd door Liefde bevangen en kon haar bijna niet meer loslaten. Er werd verteld dat zij haar Aardse moeder wilde ervaren, haar Liefde wilde voelen.
Het was een uitwisseling van pure Liefde wat ik nooit meer zal vergeten.

Bij het zien van mijn hybride Buitenaardse kinderen werden mij beelden vertoond van hoe zij elders leven. Vooral de Liefde en harmonie op hun wereld waren duidelijk voel- en zichtbaar.

Er werd verteld dat het Aardse ras zo bijzonder is en dat er nog vele andere werelden ‘bewoonbaar’ gemaakt zullen worden die bevolkt zullen worden met deze hybride Buitenaardse kinderen.
Deze kinderen dragen nl. alles in zich, waaronder het geheugen van de Aarde en de fouten die niet meer gemaakt mogen worden, maar zij zijn ontdaan van de ‘Aardse schuld’.

Vergeet niet dat mijn Wezens in een ver verleden, wat eigenlijk de toekomst was, Aardse Wezens waren, dus vanuit de verre toekomst bezoeken zij de Aarde door de eeuwen heen en nu. Ze tonen ons vol Liefde onze hybride kinderen die wij voortgebracht hebben. Is het niet bijzonder dat deze kinderen dit overkomt, en dat zij een sprong gemaakt hebben die duizenden jaren verder in de toekomst ligt?

Veel liefs, Ans