Albert Einstein

Albert Einstein heeft zich in het verleden al meerdere keren aan mij laten zien, en soms toonde hij me dan, voor mij onherkenbare of vreemd uitziende, kristalachtige instrumenten.

Deze ochtend verscheen Einstein weer aan mij, maar dit keer had hij een rugzak bij zich, en hoorde ik hem in mijn hoofd het volgende zeggen: ‘Degenen die op de Aarde leven of geleefd hebben dragen allemaal een rugzak die gevuld is met vorige levens die karmisch nog opgelost dienen te worden … zo ook ik. Wanneer al die Karma’s eenmaal zijn uitgewerkt pas dan zal alles op de Aarde, en in Uw Ziel, lichter worden.

Ik, Einstein, was een ‘tussenpersoon’ tussen een buitenaards ras en de mens. Ik was geïncarneerd op de Aarde met de bedoeling om de mensheid vele dingen te leren en ook zélf te laten ontdekken, om op die manier hun bewustzijn een sprong in hun evolutie te laten maken. Einstein keek mij aan met z’n lieve glimlach en typerende pretoogjes en zei: ‘Ik ben dus níet degene die U allen denkt dat ik ben’.

En op dat moment transformeerde de ‘tijdreiziger’ Einstein voor mijn ogen in een prachtig groen, leguaan-aapachtig wezen, en zei toen: ‘Dít is mijn ware zijn, mijn oorspronkelijke oerwezen.’ Het buitenaardse wezen keek mij nog even aan met z’n, nog steeds herkenbare, Einstein-pretoogjes, waarna hij verdween.

Voor mij was dit weer een schitterende ervaring + ontmoeting met een bijzonder mens ….. of moet ik zeggen buitenaards wezen?!

Veel liefs, Ans