Reizen naar andere werelden

Er zijn mensen die zich misschien afvragen wie of wat Ans Hoornweg is. Ach, ik ben niets ….. maar tóch ben ik alles.

In dit leven op Aarde heb ik geen hogere opleiding of studie gevolgd, maar heb ik altijd opgevolgd wat ‘mijn Weten’ mij ingaf, en dat Weten is oneindig veel meer dan wat er in de Aardse opleidingen geleerd kan worden. Misschien kom je zonder hogere opleiding of studie, maatschappelijk gezien, niet echt ver op deze wereld, maar dat was mijn levensdoel hier ook niet. Mijn missie op Aarde was en is nog steeds om de mensen te informeren dat meerdere werelden in dit Universum bewoond zijn!!

Ik zit niet of nauwelijks op internet, want ik heb mijn eigen internet … mijn Weten! Ben ik dan niet van deze tijd? Nee, ik ben niet van déze tijd maar van álle tijden, want ik reis door het Universum én door alle tijden heen!

Autorijden heb ik nooit geleerd – dat kan best lastig zijn in het dagelijkse leven – maar ‘in de geest’ reis ik heel wat af! Ik reis naar verre werelden en planeten alwaar ik andere mensen of wezens ontmoet. Op die andere werelden wordt een universele taal gesproken die een ieder kan verstaan, nl. de beeldentaal, en bij die beeldentaal, of gedachteoverdracht, kan één beeld wel duizend woorden bevatten!

In de vele levens die ik op deze Aarde en op andere planeten heb geleefd heb ik al veel geleerd, maar ik zal nog vele lessen moeten leren.

Zodra mijn Aardse, geprogrammeerde leven erop zit zal ik mijn reis door het Universum weer vervolgen en mijn ‘oude vrienden’ weer ontmoeten. En samen met hen zal ik dan weer andere, nieuwe werelden aandoen die spiritueel ‘nog niet zo ver’ zijn, om ook de bewoners van díe werelden de lessen van het Universum door te geven.

En zo zal het voor altijd en eeuwig door blijven gaan, want er zijn meer planeten in dit Universum dan dat er zandkorrels in de woestijn zijn!

Veel liefs, Ans