Quantum-veld

Quantum-veld

Jullie vragen je misschien af hoe ik aan mijn onuitputtelijke voorraad verhalen kom. Zou het kunnen zijn dat ik een ongelooflijk grote fantasie heb? Nee hoor, mijn verhalen krijg ik rechtstreeks door omdat ik mij – al van kinds af aan – bewust kan verbinden met het Quantum-veld, waardoor je bij de Quantum-fysica komt.

In het kort uitgelegd kun je stellen dat álle informatie van het heden, verleden en de toekomst opgeslagen is in dat Quantum-veld, en ook dat alles en iedereen met elkaar is verbonden door dit veld waaruit niets kan ontsnappen. Het Quantum-veld is dus een onuitputtelijke bron van weten, ervaren, zien en voelen, waarin alles al bestaat, zelfs de toekomst die voor ons nog moet komen.

Ben ik dan zo bijzonder dat ik mij kan verbinden met dit Quantum-veld? Nee, want vele mensen op de Aarde hebben deze ‘gave’ ook, en ook zij kunnen bewust  informatie halen uit deze onuitputtelijke bron. En er komt een tijd dat ook jullie toegang zullen hebben tot deze bron!

Helaas worden tot die tijd degenen die het Quantum-veld nu al wél kunnen zien en ervaren, door vele, nog ‘onwetende’ mensen als fantast, dorpsgek of vreemd figuur gezien; weet echter dat dat hun angst voor het onbekende is.

Maar tot de tijd dat ook jullie jezelf kunnen verbinden met dit Quantum-veld – en jullie het dan ook allemaal zélf kunnen zien en ervaren -, zal ik deze bijzondere verhalen blijven schrijven en aan jullie doorgeven!

Veel liefs, Ans