Brandstapel

Een paar dagen geleden kwam ik een, voor mij onbekende, man tegen, maar er ging een schok van herkenning door mij heen toen ik hem zag staan. Op hetzelfde moment kreeg ik ook allerlei verschrikkelijke beelden te zien uit een gemeenschappelijk vorig leven van ons, en in die beelden zag ik dat deze man mijn verrader was in dat vorige leven!

Híj was degene die er in dat leven voor had gezorgd dat ik op de brandstapel kwam omdat ik ‘anders’ was, omdat ik spiritueel was en vele ‘geheimen’ kende, terwijl het enige dat ik in dat leven wilde doen was de natuur en de mensen en de dieren helpen?!

Toen ik diezelfde man nu weer zag staan voelde ik, heel even, een intens diepe haat in mij opkomen, maar ik moest mezelf als het ware corrigeren, want ik wist dat deze man in dít leven die macht niet meer over mij had, en ik bedacht me ook dat hij z’n lessen toch wel geleerd zou hebben?

Ik kwam in gesprek met deze man – die zich overigens totaal niet bewust was van ‘onze connectie’ vanuit een vorig leven. De man vertelde mij dat hij erg eenzaam was, en dat hem het allerliefste dat hij in dit leven had was ontnomen.

Hij zei dat z’n vrouw en hij zó graag kinderen hadden gewild, en dat zijn vrouw meerdere keren zwanger was geweest, maar dat zij die zwangerschappen steeds net niet tot het einde heeft kunnen voldragen, waarna hun zó gewenste baby’s dood ter wereld kwamen. Dat was hen 5 keer overkomen, en tot zijn grote verdriet was, lange tijd ná haar vijfde zwangerschap, ook zijn geliefde vrouw overleden.

Terwijl de man zijn trieste verhaal vertelde ‘zag’ ik voor m’n geestesoog dat al deze 5 door zijn vrouw voldragen kindjes – het waren allemaal meisjes – reïncarnaties waren van de mensen die deze man, net als mij, in een vorig leven op de brandstapel had gebracht, omdat ook zíj ‘anders’ waren!

Dit is een duidelijk voorbeeld hoe er karmische dingen uit een vorig leven opgelost kunnen worden in dit leven.

Ik bemerkte dat mijn haat naar deze man verdween om plaats te maken voor medelijden, dus het Karma tussen deze man en mij loste op dat moment op …. en de 5 voldragen baby’s hadden alleen de ervaring nodig om veel Aardse Liefde te ervaren in een moederschoot.

Veel liefs, Ans