Sandra Reemer

Zoals jullie weten komen er, vanaf dat ik een klein kind was, overledenen naar mij toe.  Op 20 juni s’middags om 14.00 uur verscheen Sandra Reemer aan mij. Ze liet mij het beeld zien dat ze in een mooie aangelegde tuin stond. Ze was gekleed in een prachtige lichtroze jurk met korte mouwen en de rok net onder de knie. Sandra zag er prachtig uit en keek me lang verbouwereerd aan, of ze wilde zeggen ‘Hoe kan dit nu?’ En ik zei ‘Ja schat je bent overgegaan, het is goed, ga maar’.

Vandaag 17 juli om 11.00 uur verscheen er een prachtige turquoise energie aan mij. Met opnieuw Sandra Reemer. Ze stond in de tuin met de mooiste bloemen die ik ooit gezien heb en zij verzorgde deze bijzondere bloemen.

Je kon aan de uitwisseling van energie zien hoe gelukkig ze was. De energie van de bloemen en Sandra vloeiden in elkaar over. Ze keek me aan en lachte, ze leek gelukkig. En natuurlijk mist zij haar dierbaren ook. Maar weet dat deze mooie ziel nu op haar bestemming is.

Toen ik even later op de klok keek zag ik dat hij stilstond. Op dat moment was de wijzer van de klok gevallen of wilde zij hiermee zeggen, ‘de tijd staat nu voor mij ook stil?’ Want tijd bestaat daar immers niet.

Veel liefs, Ans