Prins "Virus" Philip

Prins “Virus” Philip

Vele ziektes zoals tyfus, builenpest en aids die de Aarde in het verleden hebben geteisterd zijn inmiddels bijna allemaal uitgeroeid. Tenminste dat denken we want zo wordt het ons verteld, maar is dat wel zo? Nee, want in geheime laboratoria bestaan de virussen van deze, vaak dodelijke, ziektes nog wel degelijk, en die virussen kunnen opnieuw gebruikt/ingezet worden!!

In een visioen zag ik het volgende: De Paus stond in een mooie kamer, en een man gekleed in een speciaal beschermingspak alsof hij niet besmet wilde worden, kwam die kamer binnen. Deze man had een soort van klein koffertje bij zich en liep daarmee naar de Paus, die vervolgens, op een spottende manier, het koffertje zegende. In diezelfde kamer was ook een Arabier aanwezig en die keek toe hoe het speciale koffertje ‘gezegend’ werd door de Paus.

Er werd mij verteld dat in dit soort koffertjes virussen opgeslagen zijn; virussen waarmee de mensheid uitgeroeid kan worden wanneer zij, de elite, dit willen. De wereldbevolking moet volgens de Illuminati teruggebracht worden naar vijfhonderd miljoen mensen, plus een leger aan slaven om hen, de elite, te bedienen.

Aan de mensen die de Paus, ‘de vervanger van God op Aarde’, nog met heel hun hart aanhangen zou ik willen zeggen: ‘Ontwaak uit die droom en uit die leugen! 

En weet dat als er binnenkort, ergens in de wereld, een zeer ernstige ziekte de kop opsteekt, dat deze uitgezet werd door de elite! En weet dat het virus van die ziekte uit een soort van klein koffertje komt vanuit een laboratorium dat in handen is van de elite!’

Veel liefs, Ans