Binnenkort is de wet over orgaandonatie een feit in ons land. Dan is een ieder – tenzij hij/zij zélf anders heeft aangegeven – automatisch orgaandonor na z’n overlijden. Door deze donorwet zal jouw lichaam eigendom van de Staat worden en kunnen zij er mee doen wat zij willen.

Orgaandonatie heeft meerdere gevolgen voor zowel de donor als de ‘ontvanger’ van de organen. Er kunnen mensenlevens door gered en/of verbeterd worden en dat is een hele mooie zaak, maar wat de meeste mensen niet weten is dat het doneren van organen ook spirituele gevolgen heeft!

Wij mensen hebben nl. niet alleen een fysiek lichaam, maar ook een spiritueel lichaam en een astraal lichaam, en orgaandonatie heeft daar – niet alleen voor de donor maar ook voor de ontvanger – duidelijk invloed op. Ik zal jullie een paar voorbeelden geven.

Wanneer jouw fysieke lichaam (bijna) gestorven is en jouw organen worden daaruit verwijderd dan komt jouw spirituele lichaam incompleet aan in het ‘Voorportaal van de Astrale Wereld’ (doordat een gedeelte van jouw energie is achtergebleven in de organen die jij hebt gedoneerd). Jouw Ziel zal in dat Voorportaal moeten verblijven totdat de ontvanger van jouw organen is gestorven, want dan pas kan de energie van jouw gedoneerde organen weer toegevoegd worden aan de energie van jouw spirituele lichaam, waardoor jouw spirituele lichaam weer helemaal compleet is en jij jouw terugreis naar de Astrale Wereld kunt voortzetten.

Weet ook dat doordat jouw gedoneerde organen verder leven in de ontvanger er ‘veranderingen’ plaats kunnen gaan vinden bij die ontvanger. Die veranderingen worden veroorzaakt doordat jóuw DNA en jóuw ‘herinneringen’ in die donororganen zijn opgeslagen. Daardoor kan de ‘ontvanger’ jóuw dromen gaan dromen, of jóuw favoriete voedsel lekker gaan vinden, maar hij of zij kan ook beïnvloed worden door jóuw karaktertrekken.

Er is nog iets belangrijks wat ik jullie over orgaandonatie wil vertellen: In deze tijd van chaos bestaat er nl. een geheel nieuwe manier om Karma in te lossen, hetgeen erg belangrijk is in deze Eindtijd! Stel dat jij in één van je vorige levens mensen hebt omgebracht. Jij hebt die mensen toen hun leven ontnomen, maar nu kan je hen – dmv het doneren van jouw organen – het leven weer terug geven (het is Karmisch bepaald wie jouw organen krijgen). Zo kan je dus dmv meerdere organen meerdere mensenlevens redden; is dat geen mooie ruil?! Ik vind het in ieder geval een prachtige deal en inlossing van Karma!

In de toekomst zal er een uitvinding worden gedaan waardoor het mogelijk zal zijn om kunstmatig menselijke organen te creëren (dan zullen er dus geen orgaandonaties meer nodig zijn), bovendien zal er een levenselixer worden uitgevonden. Dankzij deze uitvindingen zullen de mensen in de toekomst niet alleen langer leven, maar ook niet meer ziek worden.

Het mooie is dat deze uitvindingen gedaan zullen worden door mensen die in hun vorige leven vele, vele mensenlevens hebben genomen. Deze mensen zullen hun ‘levensreddende’ uitvindingen doen uit Liefde voor de mensheid, en daardoor zal hun Karma volledig worden ingelost!

Veel liefs, Ans