Paasboodschap

De laatste tijd lieten zich lange, dunne wezens met prachtige gewaden aan mij zien. Deze wezens hadden een kaal hoofd, en de meest liefdevolle ogen die je je kunt bedenken. Ik had geen idee waarom zij zich steeds aan mij lieten zien, maar vanmiddag kreeg ik de volgende boodschap van één van hen door:

Mijn naam is Faelia Faelet; ik ben een zowel mannelijk als vrouwelijk wezen. Ik vraag U mensen om even alles los te laten en diep in Uw hart te kijken om weer te ontdekken en weten wie U wérkelijk bent. En ik vraag U om de taak op U te nemen waar U voor gekozen heeft voordat U incarneerde op deze Aarde.

Weet echter dat ‘het boze oog’ (de Illuminati) wil dat U dit (Uw voorgenomen taak) nimmer te weten zult komen, omdat U allen dan een gevaar kunt vormen voor hún slim uitgedachte plannen! Kom, sta op, en herinner U nu wie U wérkelijk bent!

Het zal een WEDEROPSTANDING zijn om te ervaren wie U wérkelijk bent, want beseft, U allen zijt broeders en zusters van het Licht en hebt de belangrijkste taak nu op Aarde om Moeder Aarde weer in evenwicht te brengen.

Kom, open Uzelf, en weet en herínner U de belofte die U eens hebt afgelegd!

In Liefde groet ik U, Faelia Faelet’

Veel liefs, Ans