Een paar dagen geleden doemden er plotseling, in het duister van de nacht, verlichte ‘tekens van Sterrenstelsels’ – zoals ik er in het verleden al honderden heb opgetekend – voor mijn geestesoog op. Zodra het ene teken weg was verscheen gelijk een volgende. Deze tekens leken ‘uit het niets’ te komen, maar inmiddels weet ik dat vanuit dat ‘niets’ álles te voorschijn kan komen.

Ik vroeg mij af wat de bedoeling van deze tekens was, en wat zij me wilden zeggen? Waren het een soort van coördinaten van Sterrenstelsels waarmee wij mensen ín ons brein naar andere Werelden kunnen reizen? (Weet dat ons brein eigenlijk een kopie is van het Universum).

Is nu de tijd aangebroken dat de mensheid ín het brein – dus zonder welk fysiek voertuig dan ook – kan gaan reizen naar die verre Sterrenstelsels? Is de tijd nu rijp dat wij op die manier ‘ons eigen voertuig’ gaan worden, waardoor wij ons los kunnen maken van onze Aardse tijd, -ruimte en -lichaam, om vervolgens te reizen door het oneindige Universum?

Hoe dat ‘reizen in ons brein’ precies werkt gaat ons begrip vaak nog te boven – alleen degenen die astraal kunnen reizen begrijpen het enigszins. Onze Geest gaat dan nl. op reis ín ons brein, terwijl ons menselijk lichaam, waarmee wij verbonden blijven, op dat moment gewoon ‘in ruste’ is.

In de toekomst zal het voor de mensheid mogelijk worden om, door het voor de geest halen van zo’n mooi verlicht teken, naar ándere werelden in ándere dimensies te reizen, alwaar we onszelf zichtbaar kunnen maken – net zoals de vele buitenaardse beschavingen dit al eeuwenlang doen op onze Aarde! Op die manier zullen ons vele ‘Nieuwe Werelden’ getoond gaan worden, waardoor de kennis van de mensheid met sprongen vooruit kan gaan.

Maar door dit ‘reizen in ons brein’ kunnen wij mensen ons ook onttrekken aan de ‘Aardse gevangenis’ – onze kleine, mooie planeet die al eeuwenlang ‘gekaapt’ is door negatieve buitenaardse beschavingen. Op die manier kunnen wij de Aarde ontvluchten, en zullen degenen die deze planeet nu beheersen geen vat meer op ons hebben! Aangezien zij geen enkele grip meer op de mensheid hebben zullen ook onze overheersers deze Aarde uiteindelijk verlaten.

Het reizen in ons brein zal dus ‘het toekomstige reizen’ voor de mensheid worden. Iets wat de Tibetaanse Monniken al eeuwenlang doen, en waardoor zij – maar ook wij – naar verre oorden kunnen reizen ….. verre oorden die eigenlijk héél dichtbij blijken te zijn.

Veel liefs, Ans