Ruilbaby

Ruilbaby

In een eerder blogverhaal heb ik jullie al verteld dat er ‘ruilbaby’s’ bestaan, en dat verwisselingen van baby’s niet alleen per ongeluk in ziekenhuizen gebeurden (zie 4 augustus 2015). Zo’n ‘babyruil’ werd soms ook met opzet en bewust gedaan door ‘natuurvolkeren’ zoals bijv. de kabouters. Wanneer deze natuurvolkeren ‘vers bloed’ nodig hadden om hun ras weer sterker te maken dan verwisselden zij hun baby’s met die van de Aardse mensen.

Maar niet alleen de natuurvolkeren maakten zich soms ‘schuldig’ aan dit soort vooraf geplande ‘baby-ruilingen’, dit werd ook gedaan door buitenaardse beschavingen. Echter de buitenaardsen deden dit niet alleen om hun éigen ras te versterken, maar ook om de spiritualiteit van het Aardse mensenras te helpen verhogen.

Zo’n ‘babyruil’ gebeurde niet alleen bij onwetende moeders die de verwisseling van hun kind niet echt in de gaten hadden, maar ook bij diegenen die bewust op deze Aarde geïncarneerd waren om voor dit ‘hogere doel’ kinderen te baren, om op die manier mee te werken aan het verbeteren van het oorspronkelijke Aardse mensenras.

Een mooi voorbeeld hiervan zijn de vele hoogontwikkelde kinderen die momenteel onder ons zijn; superintelligente kinderen die hun kennis inzetten voor het behoud van onze Aarde en haar natuur (zie ‘Hulp van buiten de Aarde’ d.d. 5 januari 2016). Misschien is het voor jullie moeilijk om te begrijpen, maar de buitenaardsen houden niet alleen van hun eigen kinderen maar van álle kinderen, waar ze ook vandaan komen!

Wij Aardse mensen hebben daar over het algemeen toch wel moeite mee; bij ons komt het eigen kind op de eerste plaats, omdat wij daar een bloedband mee hebben. Weet echter dat de Ziel zijn eigen keuze maakt bij het uitzoeken van de Aardse moeder, en dat die keuze meestal bepaald wordt door de lessen die de Ziel in dat leven op Aarde wil leren.

Maar weet óók dat een Ziel er voor kan kiezen om nog eenmaal op de Aarde te incarneren om andere Werelden te helpen dmv zijn of haar ‘uitwisseling’ als baby …… en dat ook dát al vóór de geboorte door deze Ziel zelf is besloten en afgesproken!

Veel liefs, Ans