Saturns - The black cube

Saturnus – The black cube

De planeet Saturnus is, net als Mars, een oorlogsplaneet. Hij is de heerser die het vierkante denken weergeeft, en dit jaar regeert Saturnus over onze Aarde, dat is astrologisch al bepaald.

Door de krachtige invloed van deze planeet is 2016 hét jaar van de Nieuwe Wereldorde; een jaar waarin er veel misbruik op meerdere fronten en grote manipulaties over de gehele wereld plaats zullen vinden.

Op planeet Saturnus zélf schijnt geen leven mogelijk te zijn, maar binnenin die planeet leven wel vele volkeren. Het zigeunervolk en bepaalde natuurwezens komen oorspronkelijk van Saturnus, maar óók de oorsprong van het Joodse volk ligt in deze planeet! Om de 7 Aardse jaren kunnen deze volkeren de planeet Saturnus verlaten, en doordat hun paranormale en psychische vermogens heel ver ontwikkeld zijn en ze bovendien de beschikking hebben over UFO’s kunnen deze volkeren andere werelden bezoeken en/of zich daar vestigen.

Zoals jullie weten zijn er vele ‘waarzeggers’ onder de zigeuners en worden zij ook wel ‘het reizende volk’ genoemd. En vele grote uitvindingen zijn door Joodse wetenschappers gedaan omdat zij, wat intelligentie betreft, verder zijn dan de overige mensenrassen op Aarde.

De planeet Saturnus bevat vele, gigantisch grote ontluchtingskanalen. Deze ontluchtingskanalen zijn zó groot dat men vanaf de Aarde, op gezette tijden en met behulp van telescopen, de ‘ontluchting’ van de bewoonde binnenplaneet zou kunnen waarnemen in de vorm van een soort van wasem die door die openingen wordt uitgestoten. Deze enorme ontluchtingsschachten vormen tezamen de vorm van de Davidster, dus nu begrijpen we ook waarom dít het symbool van het Joodse volk is. Maar de tijd aangebroken waarin alle geheimen zullen worden ontsluierd, waaronder ook deze!

Ja, dit is het jaar van Saturnus, de krachtige planeet die zijn invloed zal uitoefenen over de gehele wereld, maar als wij mensen weten kalm te blijven, dan zullen wij, met behulp van onze menselijke krachten, dat alles kunnen doorstaan …… want wíj zijn gewapend met de kracht van Liefde en rechtvaardigheid!

Veel liefs, Ans

Saturnus en de kubus

Saturnus en de kubus