Politie en ufo's

Politie en ufo’s

Een paar dagen geleden ging ik ‘s middags even op de bank liggen om te rusten, en zodra ik m’n ogen dicht deed zag ik het volgende: Het is al avond en ik zie een grote, lichtroze wolk vanwaaruit 2 politieagenten tevoorschijn komen; het zijn een mannelijke en een vrouwelijke agent en ik zie heel duidelijk de bekende gele strepen op hun uniform oplichten in het donker. Met grote, haastige stappen lopen de 2 agenten naar hun dienstauto en stappen vlug in.

Ik kon zien dat ze van slag waren, want ze hadden daarvoor iets meegemaakt dat hun begrip ver te boven ging!

Hieronder leg ik jullie uit wat hen die avond is overkomen:

De 2 agenten reden in hun politieauto op een stille, verlaten landweg.

Plotseling zagen zij allebei ‘lichten in de lucht’ die naderbij kwamen, en niet lang daarna hield de motor van hun dienstauto er mee op. Toen hun auto ook nog eens in z’n geheel werd ‘verlicht’ werden de 2 agenten heel erg bang.

In UFO’s geloofden zij niet, daar waren zij te nuchter voor, maar van het ene op het andere moment bevonden zij zich in een voor hen vreemd en onbekend ‘voertuig’. Ze zagen daar, vreemd uitziende, lange wezens, die hen probeerden gerust te stellen.

Wat beide agenten vreemd vonden was dat zij de woorden van deze wezens ín hun hoofd hoorden?! Even later lagen de, toch nog enigszins gespannen, agenten op een soort tafel; er werden onderzoeken op hen verricht, en als in een trance lieten zij dit toe.

Ook werden er zaad- en eicellen en DNA bij hen weggehaald.

Er werd hen verteld dat zij de uitverkorenen waren en dat de buitenaardse wezens hun menselijke DNA e.d. nodig hadden om het verzwakte buitenaardse ras weer sterk te maken. De wezens bedankten de 2 agenten voor hun ‘medewerking’, en ze vertelden hen dat ze deze gebeurtenis weer zouden vergeten.

Niet lang daarna stonden de agenten volkomen gedesillusioneerd weer buiten, en beiden liepen stilzwijgend, maar met grote haastige stappen, terug naar hun dienstauto.

Maar wat bleek? Zij hadden deze bijzondere ervaring níet vergeten; beide agenten konden zich alles tot in detail herinneren!

Ze realiseerden zich echter dat ze daar met niemand over konden praten, zeker niet met hun collega’s, omdat ze dachten dat niemand hen zou geloven en omdat ze bang waren om voor gek verklaard te worden.

Maar er zal een dag aanbreken dat de mensheid het UFO fenomeen zal begrijpen en zelfs heel gewoon zal vinden, en dan zullen de 2 politieagenten deze voor hen bijzondere ervaring pas durven te delen met hun collega’s en andere mensen.

Maar zover is het nu nog lang niet …….. denken zij!

Veel liefs, Ans