Verdwenen in de tijd

Verdwenen in de tijd

Ergens op een specifieke plek in de oceaan verdwenen er regelmatig boten die nooit meer teruggevonden werden. Er circuleerden vele theorieën over de oorzaak van die mysterieuze verdwijningen, maar een echt afdoende verklaring was er niet.

Dit was een mysterie dat opgelost diende te worden, dus werd er een speciale groep wetenschappers samengesteld om dit te onderzoeken.

De wetenschappers gingen aan boord van een speciaal schip dat naar die bijzondere plek zou varen om er onderzoeken te verrichten en hun echtgenotes mochten mee op reis.

In eerste instantie was het een prachtige reis voor de opvarenden, totdat er, zomaar vanuit het niets, een orkaan opstak, waardoor er natuurlijk veel paniek onder de mensen op het schip ontstond. Maar toen zagen ze vele ‘lichten’ rondom het schip waar ze geen logische verklaring voor konden bedenken, en plotseling gebeurde er iets vreemds …. het leek wel alsof het schip werd ‘opgetild’ en vele honderden mijlen verderop weer terug werd gezet in de zee.
De wetenschappers op het schip braken hun hoofd over deze  mysterieuze ‘verplaatsing’ ….. hier hadden of wisten ze geen wetenschappelijke verklaring voor.

Op een gegeven moment was er in de verte weer land in zicht, en zagen de opvarenden een voor hen onbekend, maar heel mooi land opdoemen. Zij gingen aan land en zagen prachtig mooie mensen voorbijlopen aan wie ze vroegen in welk land ze terecht waren gekomen. De bewoners van hun ‘gastland’ keken hen liefdevol aan en zeiden: ‘Weten jullie dan niet dat jullie in een andere tijd zijn beland?’ De opvarenden waren natuurlijk zeer verbaasd om dat te horen.

Ze vertelden de bewoners wat hen zojuist allemaal was overkomen, en die knikten bij het horen van hun verhaal, want zíj begrepen precies wat deze mensen zojuist was overkomen.

Ze legden de wetenschappers en hun vrouwen uit dat ze met hun schip door een dimensiepoort waren gegaan, waardoor ze in het jaartal 2050 terecht waren gekomen. Ze vertelden hen ook dat ze helaas niet meer terug konden naar hun eigen tijd, ‘Maar we heten U welkom in onze wereld van Vrede en Harmonie, en we zullen U voorzien van onderdak en eten, dus Wees Welkom!’

Ja, momenteel worden er wereldwijd dimensiepoorten op deze Aarde geopend, en als de mensen daar doorheen (kunnen) gaan, dan zullen er hele mooie, maar soms ook vreemde dingen kunnen gebeuren.

Veel liefs,
Ans