‘Verdwenen’ vliegtuig

Hieronder staat een boodschap die jullie misschien wel heftig of moeilijk te bevatten zullen vinden. Het gaat over een vliegtuigongeluk dat een paar jaar geleden is gebeurd, maar waarvan de ware toedracht tot nu toe (bewust) geheim werd gehouden voor het volk. Over dat grote geheim heb ik recentelijk het volgende doorgekregen – dat gebeurt niet voor niets!

En omdat nú de tijd is waarin ‘vele waarheden aan het Licht zullen komen’ (= uitspraak van Lobob) moet ik ook deze boodschap met jullie delen.

Ergens op een geheime militaire basis stond, verstopt in een hangar, een vliegtuig (a) met daarin honderden dode passagiers. Al deze mensen waren tijdens hun vliegreis omgebracht dmv gifgas, zodoende waren  hun lichamen nog volledig intact. Zodra alle inzittenden, inclusief de piloten, dood waren is dit ‘spookvliegtuig’ – dmv manipulatie van de automatische piloot – geland op die geheime militaire basis waar ik het eerder over had, en werd dit toestel – inclusief alle overleden inzittenden – ‘verstopt’ in een hangar.

Op hetzelfde moment werd, niet ver van die geheime militaire basis, een zelfde type passagiersvliegtuig (b) neergeschoten. Er waren geen overlevenden. Door de crash waren de lichamen onherkenbaar, dus niet meer te identificeren (geen van de nabestaanden heeft z’n overleden familieleden daarna mogen zien).

Wat bijna niemand weet is dat er tussen de passagiers van dit neergeschoten vliegtuig een groep mensen was die op weg waren naar een zeer geheime missie (zelfs hun directe familieleden wisten niet waar ze naartoe gingen, en wanneer ze weer thuis zouden komen).

Aangezien de lijken van het gecrashte vliegtuig (b) onherkenbaar waren werd er besloten om DNA af te nemen ter identificatie van de stoffelijke resten. Wat echter niemand weet is dat het DNA dat werd afgenomen en onderzocht niet van de lichamen van het gecrashte vliegtuig (b) kwam, maar van de passagiers van het andere vliegtuig (a) dat in de hangar op de geheime militaire basis stond!!! Op die manier werden de passagiersgegevens van vliegtuig a en b moedwillig verwisseld!

Het DNA van de passagiers van vliegtuig a was eerder afgenomen door een groep mensen die daar in het geheim naartoe waren gebracht. Al deze mensen kregen een zwijgplicht opgelegd, want weet dat de geheimen geheim moeten blijven binnen de elitaire kringen.

Weet dat de elite echt alles in het werk stelt om oorlogen te creëren, zo ook nu! En weet dat de regeringen van vele landen een rol spelen in dit grote machtsspel. Maar weet ook dat geen van die geheimen de Aarde kan of zal verlaten, want zodra de tijd rijp is zal de Aarde al die geheimen prijsgeven en alle leugens uitspuwen. Dan zal de elite – en haar aanhang – de benen moeten nemen, want wanneer hun beerput van leugens en bedrog open gaat zal het volk massaal in opstand kunnen komen.

De doden van deze 2 vliegtuigen schreeuwen om de waarheid boven tafel te halen, want dan pas kunnen zij eindelijk opstijgen naar het Licht …… vandaar dat dit verhaal verteld moest worden.

Veel liefs, Ans