Reizen tussen planeten

Reizen tussen planeten

Vroeger reisden de mensen te voet of te paard van plaats naar plaats. Later gebeurde dat per voertuig van stad naar stad, en per boot of vliegtuig van land naar land, maar in de toekomst zullen wij van planeet naar planeet kunnen reizen!!

Net zoals de volksverhuizingen die nu op de Aarde plaatsvinden zullen er in de toekomst volksverhuizingen op gang komen om de mensheid te verplaatsen naar andere bewoonbare werelden in het Universum; maar eerst moeten wij door de chaos van deze Aarde zien te komen.

In de nabije toekomst zullen Lichtwerkers op deze Aarde via gedachteoverdracht contact maken met de door hen ‘opgeroepen/uitgenodigde’ UFO’s en hun bewoners; dit om de mensheid voorzichtig te laten wennen aan het bestaan van UFO’s en buitenaardsen.

Er komt een tijd dat de UFO’s hier op Aarde zullen landen en wij kennis zullen maken met de, voor ons misschien vreemd uitziende, buitenaardse wezens van die ruimteschepen! Wij zullen deze Liefdevolle wezens welkom heten. Wel zullen we moeten wennen aan hun uiterlijk, net zoals we vroeger moesten wennen toen we voor het eerst blanke, zwarte, bruine of gele mensen ontmoetten. Ook zullen we moeten wennen aan hun, sterk van ons verschillende, culturen, net zoals wij vroeger – en ook nu nog – moesten wennen aan de verschillende culturen op onze Aarde. Wij zullen ons gaan ‘vermengingen’ met buitenaardse rassen, net zoals de mensenrassen op de Aarde zich vermengd hebben.

Als wij en de buitenaardsen elkaar respectvol benaderen dan kunnen er prachtige dingen gaan ontstaan; in samenwerking met hen zullen er o.a. oplossingen komen voor de wereldproblemen en de vervuiling van onze Aarde. Alles zal in Liefde opgelost moeten worden. De Lichtwerkers hebben de belangrijke taak om dit alles ‘in goede banen’ te leiden. Veel van de Lichtwerkers die nu op de Aarde verblijven zijn van buitenaardse oorsprong; zij hebben er voor gekozen om ons te begeleiden in het proces waarin de mensheid spiritueler zal worden.

Veel liefs, Ans